Volkan Demirel Logo
24MART 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Üst sahada, koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas organizasyonlarının ardından top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Kanat organizasyonlarıyla süren çalışma, şut çalışmasıyla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Serkan Kırıntılı, Aykut Kıratlı ve Erten Ersu daha sonra şut çalışmasında dönüşümlü olarak görev aldılar.

Dişindeki problem nedeniyle bir süredir çalışmalara katılamayan Cristian Baroni ile gribal enfeksiyon nedeniyle son iki antrenmana çıkamayan Bekir İrtegün, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.

Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Joseph Yobo, Issiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch ve Diego Lugano’dan sonra, Brezilya Milli Takım kampına bugün katılan Andre Santos da çalışmada yer almadı.

Sakatlıkları nedeniyle antrenmana çıkmayan Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Sol diz ve sol ayak bileğindeki ağrılar nedeniyle dünkü antrenmanı yarım bırakan Ertuğrul Taşkıran ile gözündeki enfeksiyon süren Berk Elitez de antrenmanı çıkmayarak, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü.

Fenerbahçemiz hazırlıklarına, 25 Mart Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 17.00’de başlayacak çalışma, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR