Volkan Demirel Logo
27TEMMUZ 2012
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Avusturya’da tamamladıktan sonra İstanbul’a dönen Fenerbahçemiz, FC Vaslui maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda, 2012-2013 Spor Toto Süper Lig Sezonu’nda kullanılacak yeni tasarım toplar ilk kez denendi.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız, çalışmalarını çift kalede yaptıkları maçla tamamladı. Kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Fenerbahçemiz, FC Vaslui maçının hazırlıklarını 28 Temmuz Cumartesi günü yapacağı akşam antrenmanı ile sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR