Volkan Demirel Logo
27AĞUSTOS 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 45 dakika antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalışmasının ardından 2’ye 1, 3’e 2 hücum ve defans organizasyonları çalıştı. Ardından dar alanda çift kale maç yapan oyuncularımız antrenmanı tamamladı.


Mehmet Topuz, Mert Günok ve Diego Lugano takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, Milli takımlarda bulunan Miroslav Stoch, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ve Serdar Kesimal ise çalışmalara katılmadı.

 

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarını  28 Ağustos Pazar günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR