Volkan Demirel Logo
29NİSAN 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, sahasında oynayacağı Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı basına kapalı antrenmanla devam etti.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, 3 ayrı grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasının ardından, çift kale maçla sona erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı. Mamadou Niang ve Issiar Dia, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı olarak sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Takımımız Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını, 30 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından tesislerde kampa girecek. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR