Volkan Demirel Logo
29AĞUSTOS 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına açık yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız top kapma ve pas çalışmasının ardından dayanıklılık koşusu yaptı.  Oyuncularımız antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Mert Günok takımla çalıştı

 

Bir süredir tedavisi nedeniyle çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Mert Günok, akşam saatlerinde yapılan antrenmanda takımdaki yerini aldı.

 

Semih Şentürk, Mehmet Topuz ve sol ayak bileği burkulan Recep Niyaz ile belinde ağrı hisseden Berk Elitez çalışmalarını takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla tamamlarken, günü izinli geçiren Mamadou Niang ile A Milli takımlarda bulunan Miroslav Stoch, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu ve Serdar Kesimal ve Ümit Milli takımda bulunan Gökay İravul  çalışmalara katılmadı.

 

Takımımızın programı

 

30-31 Ağustos tarihlerini izinli olarak geçirecek Fenerbahçemiz,  hazırlıklarına 1 Eylül Perşembe  günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 10.00’da başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR