Volkan Demirel Logo
30MART 2011
Hazırlıklar Sürüyor

Hazırlıklar Sürüyor

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçı hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.


Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından 3 gruba ayrılan Takımımız da, birinci grup dayanıklılık çalışması yaparken diğer 2 grup dar alanda çift kale maç yaptılar. Bu çalışma dönüşümlü olarak gerçekleştirildi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.


Nijerya Milli takımında bulunan Joseph Yobo ile Aykut hocadan izin alan Semih Şentürk’ün yanı sıra gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Uğur Boral antrenmana katılmazken, A Milli Takımımızdan dönen ancak genel ağrıları bulunan Gökhan Gönül ile Volkan Demirel çalışmalarını içerde sürdürdü.

 

Milli takımlarından bu akşam dönen ve antrenmana yetişemeyen Diego Lugano ile Miroslav Stoch tesislerimizde gelerek takımdan ayrı bir çalışma yaptılar. Ayrıca Emre Belözoğlu ile Berk Elitez’in tedavi ve çalışmalarına da tesislerimizde devam edildi.


Fenerbahçemiz Bursaspor maçı hazırlıklarına, 31 Mart Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışma, basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, SÜRÜYOR