Volkan Demirel Logo
12KASIM 2010
Hazırlıklar Tamamlandı

Hazırlıklar Tamamlandı

Fenerbahçemiz, deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Bir süredir takımla çalışmalara katılamayan Mamadou Niang, Issiar Dia ve Joseph Yobo bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldılar.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu, koordinasyon, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasını  ardından çabukluk çalışması ve çift kale maç ile antrenman tamamlandı.

Gribal enfeksiyon geçiren Gökhan Gönül, bağırsak enfeksiyonu geçiren Volkan Demirel ile tedavi süreçlerine devam edilen Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu, Daniel Guiza ile dünkü antrenmanda sol kasık bölgesinde zorlanma olan Andre Santos antrenmana katılmadılar. Tedavileri devam eden Selçuk Şahin ve Ertuğrul Taşkıran ise Bireysel oyuncu antrenörümüz Dolu Arslan ile takımdan ayrı çlıştılar.

Takımımız 13 Kasım Cumartesi günü deplesmanda oynayacağı Gaziantepspor karşılaşması için Sabiha Gökçen Havalimanından bugün saat 16.00’da kalkacak özel uçak ile Gaziantep’e hareket edecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, TAMAMLANDI