Volkan Demirel Logo
16OCAK 2011
Hazırlıklar Tamamlandı

Hazırlıklar Tamamlandı

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıkları kapsamında bu akşam Samsumspor ile yapacağı hazırlık maçının çalışmalarını tamamladı.Dün akşam saatlerinde yapılan antrenmana sağ kasık bölgesindeki ağrıları yüzünden çıkmayan Semih, bugün takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde Miracle Otel’in antrenman sahasında saat 10.30’da başlayan ve 1 saat süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu. .

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanı oyuncularımız koordinasyon çalışmasıyla tamamladılar ve maç saatini beklemeye başladılar. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştılar.

Yapılan kontrollerde sol üst kasığında yırtık tespit edilen Uğur Boral’ın tedavisine başlandı. Sağ üst arka adelesinde sertlik oluşan Mamadou Niang’ın tedavisi sürüyor.

İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçemiz, bu akşam saat 20.00’de Antalya Mardan Stadı’nda Samsunspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, TAMAMLANDI