Volkan Demirel Logo
17AĞUSTOS 2012
Hazırlıklar Tamamlandı

Hazırlıklar Tamamlandı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında, 18 Ağustos Cumartesi günü, İzmir Atatürk Stadı’nda Sanica Boru  Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri’nde bugün yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarının ardından, bireysel ve taktiksel çalışmalarla noktalandı.

Sakatlıkları süren oyuncularımız Volkan Demirel ve Serdar Kesimal, takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Bu antrenmanla Elazığspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçemiz, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla İzmir’e hareket edecek.

Fenerbahçemiz, İzmir Atatürk Stadı’nda 18 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te başlayacak SB Elazığspor maçının tamamlanmasının ardından, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk karşılaşmasında, deplasmanda Spartak Moskova ile oynayacağımız maç için, İzmir’den kalkacak özel bir uçakla, Rusya’nın başkenti Moskova’ya hareket edecek.

PAYLAŞ

ETİKETLER
HAZIRLIKLAR, TAMAMLANDI