Volkan Demirel Logo
05KASIM 2008
“Hedefimiz Gruptan Çıkmak”

“Hedefimiz Gruptan Çıkmak”

Kalecimiz Volkan Demirel, Arsenal maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Volkan, bu karşılaşmanın her kalecinin isteyeceği şekilde geçtiğini söyledi. Kalecimiz, matematiksel olarak hem gruptan çıkma şansımızın hem de UEFA'ya gitme ihtimalimizin olduğunu da sözlerine ekledi.

Volkan Demirel yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu maç her kalecinin istediği gibi geçti diyebiliriz. Bugün iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Gelen pozisyonlarda da elimden geleni yapmaya çalıştım. Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama bazen basından eleştiriler olabiliyor. Beni en iyi kaleci arkadaşlarım anlayacaktır. Eğer hücumla karşı karşıya kalmazsanız işler daha kolay olur. Ama karşı karşıya kalırsanız yapacağınız çok da bir şey kalmıyor.

Bugün takım olarak da iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Hem takım arkadaşlarımızın, hem taraftarlarımızın hem de hocamızın ihtiyacı olan bir puandı. Buradan aldığımız puanın da moraliyle bir an önce hafta sonu oynayacağımız zorlu derbinin hazırlıklarına başlayacağız.

Matematiksel olarak hem gruptan çıkmak hem de UEFA'ya gitme ihtimalimiz bulunuyor. Kalan 2 maçımızı da kazanıp gruptan çıkmaya çalışacağız. Mücadelemizi hiç bırakmayacağız."

PAYLAŞ