Volkan Demirel Logo
03ŞUBAT 2011
‘Hep Destek Tam Destek’

‘Hep Destek Tam Destek’

Fenerbahçemiz, Manisaspor maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanı bir grup taraftarımız da izledi. Taraftarlarımız tezahüratlar ve sevgi gösteriyle teknik heyet ve oyuncularımıza destek verdi.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmalarının ardından, koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Dar alanda pas organizasyonları ile süren antrenman, yine dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maç ve bireysel çalışmalarla sonra erdi. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yapan kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne gelen bir grup taraftarımız antrenman öncesi Takımımızın üyelerine baklava ikram etti, çiçek verdi. Oyuncularımıza moral aşılayan taraftarlarımız, antrenmanın bir bölümünü saha kenarında yaktıkları meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde izledi.

Bronşit olan Özer Hurmacı antrenmana çıkmadı, tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Uğur Boral ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, tesislerde ayrı bir program dahilinde çalışmalarını tamamladı.

Takımımız, 4 Şubat Cuma günü Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Saat 11.00’de başlayacak ve basın mensuplarına kapalı tutulacak antrenmanın ardından Takımımız, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla önce İzmir’de, İzmir’den de karayoluyla Manisa’ya hareket edecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
‘HEP, DESTEK, TAM, DESTEK’