Volkan Demirel Logo
03EKİM 2005

"Hiç Bu Kadar İyi Organize Olmamıştık"

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün “TEK” resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi’nin Ekim sayısı çok yakında bayilerde! Volkan Demirel posteri ile Marcio Nobre, Nicolas Anelka, Önder Turacı ve Kemal Aslan’ın imzalı kartpostalları da derginizin sizlere hediyesi!

 

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün “TEK” aylık resmi dergisi olan Fenerbahçe Dergisi’nin Ekim sayısı, yıldız oyuncumuz Nicolas Anelka’nın özel fotoğrafı ve “Farkında mısınız? Hiç bu kadar iyi organize olmamıştık!” başlıklı kapağı ile bayilerdeki yerini alıyor! Dergimiz her sayısında olduğu gibi bu sayıda da sizlere poster armağan ediyor! Ekim posterimiz, kalemizde adeta devleşen Volkan Demirel’e ait!

Bu sayımızdan itibaren 4 oyuncumuzun imzalı kartpostalları da artık sizlere derginizle ulaşacak. Marcio Nobre, Nicolas Anelka, Önder Turacı ve Kemal Aslan’ın imzalı kartpostalları Ekim sayısında! Taklitlerinden sakının ve derginizi tükenmeden alın!

 

Fenerbahçe Dergisi’nin Ekim sayısı, büyük bir keyifle okuyacağınız röportajlar ve gündemi oluşturan gerçek haberlerle dopdolu! Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

 

 

  • Özel Haber! Fenerbahçe Dergisi olarak üşenmedik! Şu ana kadar çıkardığımız 31 derginin sayfalarına ve fenerbahce.org arşivine bir göz attık. Teknik Direktörümüz Daum’la ilgili tüm sayfaları es geçmeden taradık. Amacımız; yabancı basın tarafından “Helal Olsun” denilen ancak Türk basınındaki “yorumcular” tarafından yeri geldiğinde değil, yerli yersiz, sınır tanınmadan eleştirilen, ayın belli günlerinde elinde bavullu resmi “Gitti, gidiyor” gibi gösterilen hocamızın aslında nasıl mesajlar vermek istediğinin bir silsilesini çıkartmaktı! Şu anki düzene o kadar alışmışız ki; bizler bile “Neymişiz, ne olmuşuz yaw” dedik... Teknik Direktörümüz Christoph Daum’u İstanbul’un tarihi mekanlarını görüntülediğimiz bu özel haber, sadece Fenerbahçe Dergisi’nde!
  • Muhabirimiz Elif Ballı sordu; Nico dobra dobra yanıtladı... Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunun altının çizilmesini isteyen Nicolas Anelka ile keyifli bir söyleşi... Çok özel fotoğraflarla Fenerbahçe Dergisi’nde!
  • Bu sezon kalesinde adeta devleşen Volkan Demirel’in, Acarkent’te gerçekten kraliyet kaleleri gibi heybetli olan evine FBTV ve Fenerbahçe Dergisi olarak konuk olduk. Mimarların uzman eline teslim ettiği 4 katlı evi gezdikten ve sizler için görüntüledikten sonra şoku atlatmamız biraz zaman aldı ama süper maçlar çıkaran file bekçimize sorularımızı ardı sıra yöneltmesini de bildik. Hiçbir kaleciyi örnek almayan ve dünya çapında ün kazanan isimlerin yanına ismini yazdırma hırsıyla çalışan Volkan Demirel, başka neler neler söyledi? Hepsi derginizde!
  • Islık ve uğultuyla 12 numara da sahada! “Tek Yürek, Tek Ses” olduğumuzu gösteren uğultulu, ıslıklı tribün şovunun her maçımızda devam etmesine, tüm taraftarların senkronize hareket etmesine yönelik önemli bir yazı. Mutlaka okuyun!
  • Milli Takım için verilen arada, Marakeş’te tatil yapan Teknik Direktörümüz Christoph Daum’un, Fas’ta çekildiği iddia edilen resimlerinin, montaj olduğu ortaya çıktı. Muzip biri tarafından mail yoluyla tüm gazetelere yollanan fotoğrafların perde arka hikayesi ve orijinalleri derginizde!
  • Samandıra Tesisleri’ndeki kapalı salonda başarılı defans oyuncumuz Fabio Luciano’ya takımın gidişatıyla ilgili neler hissettiğini sorduğumuzda o klasikleşmiş cevabını aldık: “Bu sene de şampiyon olacağız. Hiçbir engel göremiyorum!” Oyuncumuzun ağzından bu cümle bir kere çıktı mı bir kerameti vardır biliyorsunuz... Bunu son iki sene sizler de yaşadınız! Hedef 17. şampiyonluk!
  • Kısa sürede takımımıza adapte olan ve başarılarda önemli paya sahip olan Stephen Appiah’ı, Samandıra Tesisleri’nin soyunma odalarında takım arkadaşlarına hararetli hararetli bir şeyler anlatırken yakaladık. Biz dinlediğimizde koptuk. Sıra sizde...
  • Kaptanımız Ümit Özat’ı hiç böyle görmediniz! Kaptanımızın aile albümünden ilginç kareler ve hikayeleri...
  • Roland Koch’un antrenmanları uzun ve yorucu ama bir o kadar da zevkli! Zorlu idmanlar, eğlence ve kahkaha içinde geçince zaman su gibi akıp geçiyor... Koch geçtiğimiz günlerde Samandıra Tesislerimiz’de mini bir turnuva düzenledi... Mini turnuvanın esprili ödüllerini kimler kazandı? Derginizde...
  • Fenerbahçe Futbol Altyapı Sorumluluğu’na getirilen Hollandalı teknik adam Joop Lensen, gelişinin üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen, yaptığı değişikliklerle tüm dikkatleri üzerinde topluyor. Lensen, yardımcıları Alex ve Joph Dragsma ile keyifli bir söyleşi...
  • Sibel’in Sahası’nda bu ayki konuğumuz güldürü ustası Hamdi Alkan!
  • Genel Sekreterimiz Vedat Olcay’ın hazırladığı “Geçen Ay Neler Oldu?” dosyası sayesinde Fenerbahçe’mizdeki tüm önemli olayları takip etme fırsatını yakalayacaksınız.
  • Fenerbahçe Müzesi Kurulu Başkanı ve Araştırmacı - Yazar Dr. Sertaç Kayserilioğlu bu sayımızda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı anarak “Fenerbahçe ve Cumhuriyeti”ni kendine has kalemiyle yazdı.
  • “Atamızın Beşiktaşlı olduğu konusundaki iddialar, anımsayın; Beşiktaş tribünlerinin Pascal Nouma için yaptığı, “Fransa’da doğdu, Beşiktaşlı oldu...”  türünde bir şarkısı vardı ya ona benziyor. Siyah – Beyazlı tribünler yakında, “Yaveri bizdendi, kulübe komşu idi, Beşiktaşlı oldu Yüücee Atatürk! Yüüceee Atatürk!” şeklinde bir şarkı tuttururlarsa bu hafiflik ve komediye de doğrusu hiç şaşmam.” Alp Bacıoğlu, Atatürk’ün BJK’lı olduğu iddiasını bir kez daha çürütüyor.
  • Yazarımız Erdener Koyutürk, “Dergi ve Kapaklarda Fenerbahçe” yazı dizisinin ardından, şimdi de Fenerbahçe’den bahseden kitapları inceliyor ve bu kitaplardan bazı örnekler veriyor...

·        Ve tüm maçlarımız! Ankaraspor, Milan A.C, BJK, Kayserispor ve PSV Eindhooven maçları Onur Tuncer’in yorum ve değerlendirmeleriyle derginizde...

·        Yazarlarımız Ersin Demirel ve Ayşesu Zorlutuna gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.

·        Basketbol, yelken, voleybol ve kürek şubelerimizden çok özel haberler, transferler ve müsabaka sonuçları Fenerbahçe Dergisi’nde!

·        Fenerbahçe spor okullarına dair tüm haber ve etkinlikler, kayıt süreleri derginizde!

·        Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden, son haberler, etkinlikler derginizde!

·        Dergimizin en hit köşelerinden biri de sizlerin katkısıyla büyümeye devam ediyor! “Minik Kanaryalar” köşemizde geleceğin aydınlık Fenerbahçelileri, sizlere şimdiden kendilerini tanıtmak için adeta yarışıyorlar. Onların sıcak “Merhabaları”nı ve Kulübümüz’e seslenişlerini bu köşeden takip edebilirsiniz.

·        Fenerbahçe Dergisi, her ay taraftarını Fenerbahçe gündeminden haberdar ettiği gibi moda, sinema, albüm, sergi, kitap, teknoloji, Play Station ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarının hayatına renk katmaya devam ediyor!

·        Karikatüristlerimiz Mete Kıyma, Vacip Örger ve M. Sinan Ayhan Fenerbahçe Tarihi’ni sizler için çizgi roman haline getirdiler. Şanlı tarihimizin bölüm bölüm anlatılacağı çizgi roman tüm heyecanıyla devam ediyor!

·        Sizden gelen çok özel mektuplarla Fenerbahçe gündemi tazeleniyor!

·        Fenerbahçe Dergisi gündemi oluşturan gerçek haberlerle ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu! Bayiinizden posterinizle birlikte istemeyi unutmayın!

 

PAYLAŞ