Volkan Demirel Logo
06EYLÜL 2011
Hoşgeldin Henri Bienvenu

Hoşgeldin Henri Bienvenu

Fenerbahçemiz, Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile devam etti. Yeni transferlerimizden Kamerunlu milli futbolcu Henri Bienvenu’nda yer aldığı antrenmanda neşeli anlar yaşandı.

 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 50 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.


Aykut Kocaman’ın oyuncularıyla yaptığı kısa bir toplantının ardından koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Ardından dar alanda pas organizasyonları çalışan oyuncularımız antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladı.

 

Antrenmanda neşeli dakikalar yaşandı

 

5’e 2 top kapma ve pas çalışmasında yeni transferlerimizden Henri Bienvenu topu kaptırınca antrenmanda neşeli anlar yaşandı. Kaptamız Alex de Souza, topu kaptıran Bienvenu’nun sırtına binerken, diğer oyuncularımız da Bienvenu’nun kulağına dokunarak, kulak kızartmaca oynadılar.      

 

Oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Recep Niyaz’ın tedavilerine tesislerimizde devam edilirken, sağ ayak bileğinde ağrıları olan Serkan Kırıntılı, çalışmalarını salonda sürdürdü.

 

Antrenmana Milli Takım’da bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Miroslav Stoch ve Ümit Milli Takım’da bulunan Gökay Iravul ile The Next Generation Turnuvası’nda mücadele edecek Fenerbahçe U19 Takımımızın kadrosunda yer alan Berk Elitez ile Erten Ersu katılmadı.

 

Takımımızın programı

 

7 Eylül Çarşamba gününü izinli geçirecek Fenerbahçemiz çalışmalarını  8 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak antrenman basına açık gerçekleştirilecek. 


PAYLAŞ