Volkan Demirel Logo
09OCAK 2011
İki Ayrı Grup Halinde Çalıştılar

İki Ayrı Grup Halinde Çalıştılar

Fenerbahçemiz, ikinci yarı hazırlıklarına sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde 2 ayrı grup halinde yaptığı antrenmanla devam etti.  Gruplardan biri salonda çalışırken, diğer grup çalışmalarını sahada sürdürdü. 

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 20 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Cristian ile Stoch takımla birlikte çalışmalara katıldı

Bir süredir sakatlıkları nedeniyle antrenmanlara katılmayan Cristian Baroni ve Miroslav Stoch bugün takımla birlikte çalışmalara katıldılar 

Semih Şentürk, Andre Santos, Okan Alkan, Caner Erkin, Gökay İravul, Hasan Erbey, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül, Özer Hurmacı’dan oluşan grup sahada çalıştılar. Bu oyuncularımız koşu, ısınma ve dar alanda yaptıkları pas çalışmalarıyla antrenmanın bu bölümünü tamamladılar. Daha sonra oyuncularımız antrenmanı 2’ye 2, 3’e 3 yaptıkları dar alanda hücum ve defans organizasyonlarından oluşan maçlarla günün ilk antrenmanını tamamladılar. 

Bekir İrtegün, Fabio Bilica, İlhan Eker, Diego Lugano, Alex de Souza, Mamadou Niang, Cristian Baroni ve Miroslav Stoch’tan oluşan grup salonda yaptıkları çalışmalardan sonra  dayanıklılık koşusu ile antrenmanı tamamladılar.  
 
Kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran daha sonra dönüşümlü olarak dar alanda yapılan maçlarda görev aldılar.

Alt karın kasının kalça kemiği ile birleştiği noktada zorlama tespit edilen Volkan Demirel, sol arka üst adale grubunda zorlama bulunan Issiar Dia, sağ arka adelesinde zorlanmaya bağlı ödem oluşan Emre Belözoğlu, soğuk algınlığı rahatsızlıkları bulunan Uğur Boral ile Berk Elitez’in yanı sıra sağ üst adelesinde zorlanma tespit edilen Joseph Yobo tedbir amaçlı  antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımızın çalışmaları ve tedavileri tesislerde sürüyor.  Ayrıca tedavi süreci devam eden Daniel Güiza da çalışmalarını tesislerde devam etti.

Takımımızın ikinci antrenmanı bugün saat 17.00’de başlayacak. Antrenman, basın mensuplarına kapalı tutulacak.
 
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ