Volkan Demirel Logo
07OCAK 2011
İkinci Yarı Hazırlıkları Devam Ediyor

İkinci Yarı Hazırlıkları Devam Ediyor

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı yaptığı  antrenmanla sürdürdü.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 25 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, oyuncularımızın 3 grup halinde yaptıkları top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam eden antrenmanı oyuncularımız dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kalecilerimiz, Mert Günok, Serkan Kıntılı ve Ertuğrul Taşkıran daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Alt karın kasının kalça kemiği ile birleştiği noktada zorlama tespit edilen Volkan Demirel, sağ arka adalesinde zorlama bulunan Cristian Baroni, sol arka üst adale grubunda zorlama bulunan Issiar Dia, sağ dizinde zorlama ve ağrı şikayeti bulunan Mamadou Niang  ile sağ ayak tendonunda iltihaplanma bulunan Miroslav Stoch tedbir amaçlı olarak antrenmanı çıkartılmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Antrenmanın son bölümünde sağ arka adelesinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu tedbir amaçlı idmanı yarıda bıraktı. Tedavi süreci devam eden Daniel Güiza ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde salonda yaptığı çalışmalayla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçemiz ikinci yarı hazırlıklarını 8 Ocak Cumartesi günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı iki antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak antrenman basın mensuplarına açık, saat 17.00’de başlayacak antrenman ise basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ