Volkan Demirel Logo
15MART 2011
’’İnanç Ve İnatla Yolumuza Devam Ediyoruz’’

’’İnanç Ve İnatla Yolumuza Devam Ediyoruz’’

Kalecimiz Volkan Demirel, Galatasaray maçından da galip ayrılarak, şampiyonluk yolunda çizdikleri yolda inançla, inadına devam etmek istediklerini söyledi.

 

Fenerbahçe Televizyonu’nun sorularını yanıtlayan Volkan Demirel, ’’Galatasaray ile sezon içersinde bir veya iki defa karşılaşıyoruz. Derbi maçının öneminin farkında olup en iyi  şekilde hazırlanıyoruz. Derbi maçları sporun güzelliklerini yansıtan maçlardır. Bu tür maçların konsantrasyonu ve beklentisi biraz daha fazla olur. Bütün futbolcular olarak bu maçı sabırsızlıkla bekliyor ve en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Çalışmalar bu şekilde devam ediyor’’ dedi.

 

Skor tahminde bulunmayan Volkan, ’’Bu tür maçlarda önceden skor tahmini yapmak çok yanlıştır. 9 senedir bu camianın içerisindeyim. Birçok derbi maçında görev  aldım. Bu tür maçların  sonucunu önceden belli olmaz.  Bu maçın sonucu o maçtaki süre boyunca, saha koşulları, hava şartları ve futbolcuların performanslarının sonucunda  ortaya çıkar’’ diye konuştu

 

İki takımın bu yılki hedeflerinin farklı olduğuna dikkat çeken Volkan Demirel,  ’’Dediğim gibi onlar en iyi şekilde bu maça hazırlanıp nasıl bizi bekliyorlarsa bizde en iyi şekilde hazırlanıp onları bekliyoruz. Bizim açımızdan bu maç daha önemli çünkü şampiyonluğa oynuyoruz,  onların açısından da baktığınız zaman bence seneyi kurtarmanın maçı diye düşünülebilir. Çünkü zor durumdalar.  İyi gitmiyorlar. Bulundukları durum gerçekten Galatasaray camiasının alışık olmadığı bir durum. Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanıp, hiç olmazsa bu maçtan galibiyetle ayrılıp taraftarlarını sevindirmek istiyorlar. Bütün futbolcuların ve Galatasaraylıların düşüncesi budur ancak onların ne durumda oldukları bizi ilgilendirmiyor. Bizim yolumuz farklı, biz farklı bir düşünce yapısındayız’’ ifadelerini kullandı.

 

Ligin ikinci devresine çok iyi başladıklarını söyleyen Volkan Demirel, bu iyi gidişatı sürdürmek istediklerini belirterek, ’’Bu iyi gidişatı devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki engel Galatasaray olmuş, Konyaspor olmuş fark etmiyor. Yer mevki stat neresi olursa olsun, biz çıkıp sezon sonunda şampiyonluğu göğüslemek için rakibin kim olduğunu önemsemeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Tabi ki rakiplerimizin hepsine saygı duyuyoruz. Zaten güçlü takım, zayıf takım diye bir takım anlayışı kalmadı. Mücadele ettiğiniz zaman futbolun gerekenlerini sahaya yansıttığınız zaman  skor zaten lehinize dönüyor’’ dedi.

 

Galatasaray maçından da galip ayrılmak istediklerini ifade eden Volkan Demirel sözlerine şöyle devam etti:

 

’’Fenerbahçe takımı ve futbolcular olarak bir yol çizdik. Ve devre arasından sonra bu yola en iyi şekilde devam ediyoruz. İnşallah bu yolun sonunda mutlu sonuca ulaşacağız. Bu mutluluğa giden yolda da bu haftaki hedefimiz Galatasaray maçı. Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele ederek ve son dönemlerde görülen üstünlüğümüzü de koruyarak, inşallah yolumuza devam edeceğiz. Güzel maç olacak. Sabırsızlıkla bu maçı bekliyorum. İnşallah maçın sonucunda da yenen taraf biz olacağız. Ama dediğim gibi sahaya çıkıp gerekenleri yapmamız gerekiyor. Bazı şartlar var ve bunları yerine getirmemiz gerekiyor. Takım arkadaşlarım bunun bilincinde. Kalede benden başlayarak, forvet de kim oynuyorsa, yedek kulübesinde kim varsa,  bu maçın bilincinde. Biz bir yol çizdik . Bu yol Malatya maçından sonra start verilen bir yol. Hepimiz birbirimize kenetlendik. Ve hedefimiz doğrultusunda inançla, inanıdımızla yolumuza devam ediyoruz.’’

PAYLAŞ