Volkan Demirel Logo
16NİSAN 2009
İşte O Raporlar!

İşte O Raporlar!

12.04.2009 tarihinde oynanan Galatasaray-Fenerbahçe müsabakası sonunda meydana gelen olaylar esnasında, milli kalecimiz Volkan Demirel'in "edep yerlerini tutarak rakip takım taraftarını tahrik ettiğine" yönelik yapılan yorumların, gerçeği yansıtmadığı 15.04.2009 tarihinde Acıbadem Hastanesi'nde yapılan radyoloji raporu ile gözlenmektedir.
Kulüp doktorumuz Piyer Arzuman, Pelvik MR ve Yüzeysel Yumuşak Doku Ultrasonografisini kapsayan radyoloji raporunu resmi sitemize yorumlamıştır. Buna göre raporda; kalecimiz Volkan Demirel'in, sağ ve sol kasık bölgesinde eskiden kalma kronik kısmi yırtık bulgular ve 1. derecede kas zorlanmaları ile akut yani Galatasaray maçında oluşmuş kas zorlanmaları bulguları görülmektedir.
Kalecimizin maçın o dakikalarında ağrıyan bölgesine müdahale etmek için yaptığı hareketler ve bu yönde kamuoyuna verdiği ifade böylelikle bu raporla da desteklenmektedir.
TFF tarafından hakem ve temsilci raporlarında hakkında herhangi bir husus yazılı olmadığı halde, resmi yayıncı görüntülerine dayalı olarak PFDK'ya sevk edilen kalecimiz Volkan Demirel ile ilgili radyoloji paporları ekte kamuoyunun bilgisine sunulmaktadır.

BASIN FOTOĞRAFI
BASIN FOTOĞRAFI

 


PAYLAŞ

ETİKETLER
İŞTE, O, RAPORLAR!