Volkan Demirel Logo
04AĞUSTOS 2012
Joseph Yobo Antrenmanda

Joseph Yobo Antrenmanda

Fenerbahçemiz Vaslui ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü. Kulübümüzle 3 yıllık anlaşma imzalayan Joseph Yobo, takımla birlikte antrenmana çıktı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman basına açık gerçekleştirildi.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 5 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman; yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. Kalecilerimiz; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu ise kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra dar alanda yapılan çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldılar.

Öte yandan Joseph Yobo 5’ 2 top kapma pas çalışmasınınn ardından antrenmanı kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde yaptığı çalışmalarla tamamladı.

Göztepe Medical Park Hastanesi’nde MR’ı çekilen ve sağ arka üst adalesinde sertleşme bulunan Egemen Korkmaz takımdan ayrı çalışırken, bel ağrıları devam eden Mehmet Topal’ın ise tedavisine tesislerimizde devam edildi. 

Fenerbahçemiz Vaslui maçının hazırlıklarını 5 Ağustos Pazar günü akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışma basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ

ETİKETLER
JOSEPH, YOBO, ANTRENMANDA