Volkan Demirel Logo
07EYLÜL 2010
Joseph Yobo Antrenmanda

Joseph Yobo Antrenmanda

Fenerbahçemiz, Kayserispor maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti. Bir süredir ülkesi Nijerya’nın milli takımında bulunan yeni transferimiz Joseph Yobo, tesislere gelerek akşam antrenmanına katıldı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 17.00’de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

A Milli Takımımızda bulunan Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Emre Belözoğlu ve Semih Şentürk; Slovakya Milli Takımı’nda yer alan Miroslav Stoch;  Senegal Milli Takımı’nda görev yapan Mamadou Niang ve Issiar Dia; Brezilya Milli Takımı’nda bulunan Andre Santos ile tedavisi için ülkesi İspanya’ya giden Daniel Güiza antrenmanda yer almadı.

Akşam idmanı öncesi tesislere gelen yeni transferimiz Joseph Yobo, başta Sportif Dirketör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman olmak üzüre teknik heyet, takım arkdaşı ve personelle tanıştıktan sonra Fenerbahçe’deki ilk antrenmanına çıktı. Top kapma çalışmasına kadar takımla birlikte çalışan Yobo, bu çalışmanın ardından antrenör Turgay Altay ile ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Koşu ve koordinasyon ile başlayan antrenman, 2 takım halinde top kapma ve pas çalışmalarının ardından yapılan dayanıklılık ve daha sonra gerçekleştirilen bireysel çalışmalarla sona erdi. Kalecilerimiz Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.


Sol dizinde ağrıları bulunan Uğur Boral, sol ayak tabanında ağrısı bulunan Bekir, darbe aldığı sağ arka adalesinde ağrıları bulunan Okan Alkan ile karın kasındaki sakatlığı süren Mert Günok antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Volkan Demirel, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaparken; sabah antrenmanına katılmayan Lugano akşam antrenmanında arkadaşlarıyla birlikte çalışmada yer aldı.

Takımız, 8 Eylül Çarşamba günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık tutulacak.



BASIN FOTOĞRAFI

BASIN  FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ

ETİKETLER
JOSEPH, YOBO, ANTRENMANDA