Volkan Demirel Logo
09EKİM 2013
K. Erciyesspor Maçının Hazırlıkları Başladı

K. Erciyesspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarına, 2 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde  Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen çalışma 1 saat 15 dakika sürdü.

Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman, çeşitli parkurlardan oluşan yüksek şiddetli dayanıklılık çalışması ile tamamlandı.

Antrenmana A milli takımlarda bulunan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Pierre Webo ve Raul Meireles ile ümit milli takımda yer alan Salih Uçan katılmadı.

Sol üst ön adelesinde kısmi yırtık ve kanama olan Bruno Alves ile sol dizinde ağrıları bulunan Joseph Yobo'nun tedavi ve çalışmalarına devam edildi. 

Fenerbahçemiz Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını 10 Ekim Perşembe günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Sabah antrenmanı 11.00’de, akşam antrenmanı ise 18.00’de başlayacak.  Antrenmanlar basına kapalı gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ