Volkan Demirel Logo
04EYLÜL 2010
“Kalede Güzel Bir Rekabet Başlayacak”

“Kalede Güzel Bir Rekabet Başlayacak”

Oyuncularımızdan Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı’nın transferi ve Mert Günok’un son haftalarda gösterdiği iyi performansın Fenerbahçe kalesi için iyi bir rekabet başlatacağını söyledi. Volkan Demirel sakatlığı hakkında bilgiler verip, haftaya oynayacağımız Kayserispor maçı hakkındaki görüşlerini de dile getirdi.

FB TV’ye açıklamalar yapan ve ilk olarak sakatlığı ile ilgili bilgiler veren Volkan Demirel, "Ayağımdaki ağrılar, eskiye nazaran hafifledi. Fakat tamamen iyileşmeden bir şey yapmak istemiyorum. Geçtiğimiz haftalarda ağrılarımın azaldığını hissedip üstüne gittikçe daha da kötü olduğunu fark ettik. Şu an iyileşme sürecim devam ediyor hatta beklenenden daha hızlı gelişme kaydediyoruz. Dediğim gibi acele etmeye gerek yok. Kayserispor maçına kadar bayağı uzun bir zaman var" dedi.

Gelecek hafta oynayacağımız Kayserispor maçıyla ilgiligörüşlerini de açıklayan Volkan Demirel, "Kayserispor lige iyi başladı. Kayseri deplasmanı zaten zor kabul ettiğimiz deplasmanlardandır. İddialı bir takım kurdular. Fakat biz, her maç gibi buna da 3 puan için çıkacağız. Eksiklerimiz var. Bazı arkadaşlarımız milli takımlardalar. Şu an eksik çalışıyoruz ve onların da gelmesiyle tam kadro çalışıp kampımıza girip Kayseriye gideceğiz ve umuyorum ki 3 puanı alacağız. Bu sezonda çok gol atıp, pozisyonlara girip karşı tarafa da pozisyon veriyoruz gibi gözüküyor. Sezon başı olduğu için her takım gibi biz de tam olarak hazırız diyemeyiz. Sezonun henüz çok başındayız. Gelecek haftalarda Fenerbahçe takımının nasıl futbol oynadığını herkes daha iyi görecek" dedi.

Mert Günok’un iyi performansını ve Serkan Kırıntılı’nın transferini de yorumlayan Volkan Demirel, "Son zamanlarda Türkiye’de çok iyi kalecilerin yetiştiğini görüyoruz. Buna Serkan Kırıntılı’yı örnek verebiliriz; Volkan’ı, Mert’i, Trabzonspor’un kalecisi Onur’u, BJK’nin kalecisi Mert’i örnek verebiliriz. Bu, Türk Futbolu adına sevindirici bir gelişme. Benim Serkan ile daha önce Milli Takımda da çalışma fırsatım oldu. Çok sevdiğim bir insandır. Kaleciliğini de çok beğeniyorum. Onun Fenerbahçe’ye gelmesinden çok memnunum. Takım olarak zaten çok iyiyiz ve bir de takımda kaleciler olarak çekirdek bir grubumuz var ve çok iyi anlaşıyoruz. Ona da buraya alışması için yardımcı olacağız. Kalede de güzel bir rekabet başlayacak. Ben oynamışım Serkan oynamış Mert oynamış benim için hiçbir farkı yok. Kim iyi oynuyorsa, formanın hakkını kim veriyorsa forma onun hakkıdır ve o oynar. Mert, son maçlara bakıldığında çok iyi performans sergiledi. Şimdi bütün Fenerbahçeliler onu tanıyor. Çok iyi bir çıkış yaptı çünkü ve daha da iyi olacak. Serkan’ın gelişi rekabeti ateşleyecektir ve rekabet de başarıyı getirir. Serkan da Mert de Fenerbahçe’ye yıllarca hizmet edecek isimlerdir" dedi.

PAYLAŞ