Volkan Demirel Logo
19MAYIS 2008
Kalede Volkan Oynayacak

Kalede Volkan Oynayacak

Fatih Terim, bir televizyon programında EURO 2008'de kalede ilk tercihinin Volkan olacağını açıkladı.Milli Takımlar Teknik Direktörü "Üç kalecimiz de bugün milli takımlarda oynamış. Çok tecrübeli bir Rüştü var. Ayağının da en iyi durumda olduğunu düşünüyorum. En kritik zamanlarda görev almış olan Volkan da çok iyi durumda. Ve Tolga da fiziğiyle ve duruşuyla bizi çok iyi taşır" diyen Fatih Terim, tüm bunların ardından açık ve net bir şekilde konuştu: "Birinci kalecimiz Volkan."

Bu arada Kalecimiz Volkan Demirel de kendi internet sitesinde yayınladığı mesajında hazırlık kampının çok iyi geçtiğini ve kendisini iyi hissettiğini açıkladı. Volkan internet sitesinde şu görüşlere yer verdi.
"Çok güzel bir atmosferde başlayan Antalya kampında, aile ortamı oluşturduk ve güzel bir kaynaşma ortamı oldu. Şu an Almanya'dayız. Çok iyi çalışma ortamı ile birlikte en iyi şekilde hazırlanıyoruz, çünkü hedefimiz büyük: Avrupa Şampiyonluğu! Milli takım olarak güzel zaferler yaşatmak istiyoruz ülkemize. Çünkü bu zafer ve başarıları hak ediyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını şampiyona da alarak mutlu sona ulaşmayı hedefliyoruz. Sakatlığımla ilgili olarak da, kasığımdaki ağrılar ve oluşan yırtık, kendini yenilemeye başladı. Son iki gündür kendimi çok iyi hissediyorum. Şu an itibariyle hem saha içi, hem de saha dışı çalışmalarımı sürdürüyorum. En kısa zamanda takımımın antremanına katılmak için kendimi hazırlıyorum. Avrupa Şampiyonası'nda 70 milyon insanımızın dualarının da bizlerle birlikte olduğunu biliyor, kupa ile ülkemize dönmeyi ümit ederek, tüm Ülkemizi sokaklara dökmek istiyoruz."

PAYLAŞ

ETİKETLER
KALEDE, VOLKAN, OYNAYACAK