Volkan Demirel Logo
09EYLÜL 2017
Kamuoyuna Duyuru

Kamuoyuna Duyuru

Geçtiğimiz günlerde A Spor'da, Emre Bol isimli sözde gazeteci ve yorumcu bir şahıs tarafından hakkımda asılsız açıklamalar yapılmış, kendisine tarafımdan gerekli cevap verilmiştir.

Bu akşam yine aynı kanalda, aynı şahıs tarafından, bir fotoğraf referans gösterilerek hala hakkımda yalan bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bahse konu fotoğraf, bir kaç yıl öncesine ait olup, futbolcumuz Volkan Demirel'in yeni doğmuş çocuğunu ziyaret etmek amaçlı, ailemle birlikte o sırada tatil yaptığım Bodrum'un Yalıkavak bölgesinde, Volkan Demirel'i ve ailesini park halinde bulunan teknesinde kısa bir ziyaretimden ibarettir. Bir önceki açıklamamda da belirttiğim gibi, herhangi bir sporcumuzun teknesiyle bir tatil yapmam söz konusu değildir.

Sitemizde imzamla yapılan açıklamaların tümü bana ait olup, şahsımla ilgili yapılan tüm yalan-manipülatif haberlerde benzer üslup ve ifadelerle açıklama yapmaya devam edeceğimi belirtir, konunun muhataplarının yargıya başvurma haklarının bulunduğunu kamuoyunun bilgisine sunarım. 
 
Aziz YILDIRIM
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

PAYLAŞ

ETİKETLER
KAMUOYUNA, DUYURU