Volkan Demirel Logo
02KASIM 2011
Kaptanlarımız Başkanımızın Doğum Gününü Kutladı

Kaptanlarımız Başkanımızın Doğum Gününü Kutladı

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın doğum günü dolayısıyla Kulübümüz futbol, basketbol ve voleybol şubelerinin kaptanları FBTV’den Başkanımıza yaş günü mesajı verdi.

ALEX DE SOUZA (PROFESYONEL FUTBOL TAKIMIMIZIN KAPTANI):

"Kulübüne olan sevgisinin ne kadar büyük olduğunu hem takım olarak hem de ben bireysel olarak biliyorum. Ben bireysel olarak da Başkanımızı çok özlüyorum. Başkanımızın doğum gününü kucak dolusu sevgilerle kutluyoruz. Umuyoruz ki ve eminiz ki bundan sonraki doğum gününde de beraber bir şekilde kutlayacağız."

EMRE BELÖZOĞLU (PROFESYONEL FUTBOL TAKIMIMIZIN KAPTANI): 

"Fenerbahçe’ye gelmeden önce de Sayın Başkanımızı tanıyordum. Başkanımızı tanıdıktan sonra Fenerbahçe camiası için çok daha değer kazanan saygı duymamıza vesile olan önemli bir karakter olduğunu düşünüyorum. Bu camianın ayakta durmasının en büyük nedeni iyi ve kötü günlerde de başkanımızın taraftarlarımızla birlikte Fenerbahçe için mücadele etmesidir. Başarıların geldiği dönemde de her zaman Fenerbahçe duruşu neydi bize gösteriyordu. Fenerbahçe için her zaman başarıyı isteyen, kendisinden, ailesinden vazgeçebilecek kadar Fenerbahçe’yi seven birisiydi. Her zaman bunu bize söylüyordu. Kendisinden ve ailesinden daha değerli ne varsa tek gerçek Fenerbahçe’ydi onun için. Ondan bunları öğrendik. Ne olursa olsun, biz her oynadığımız maçı geçen seneyle beraber kabul edip her kazandığımız maçı ona ve cezaevinde bulunan diğer ağabeylerimize hediye etmek amacıyla oynuyoruz. Her maça ayrı bir onur mücadelesi için çıkıyoruz. Bu mücadeleye çıkmamızdaki en önemli sebeplerden birisi de başkanımızın bize öğrettiği Fenerbahçelilik duruşudur. Her zaman kazanmaya Fenerbahçe’nin en önde en başta olması gerektiğine inananlardan birisiydi. Doğum gününü kutluyoruz. Yanında olmak isterdik. Bizle beraber burada kutlamasını çok isterdik. Allah sağlıklı uzun ömürler versin Fenerbahçe’nin başında. Ona bu dileklerimi iletmek istiyorum."

VOLKAN DEMİREL (PROFESYONEL FUTBOL TAKIMIMIZIN KAPTANI):

"Başkanla ilgili söylenecek çok şey var. Ama hepsini anlatmaya kalksam bu röportaj yetmez. En içten dileklerle doğum gününü kutluyorum. Ona sarılarak onu öperek burada hep beraber doğum gününü kutlamak isterdik ama inşallah bir dahaki doğum gününü hep beraber kutlarız. Başkanımızın çok farklı bir insan olduğunu, biz sporcularına nasıl bağlandığını, bize kızsa da neden kızdığını biz çok iyi bilen insanlarız. Onu çok özlediğimizi onun yanımızda olmasıyla olmaması arasındaki farkın ne olduğunu biz bu zamanda çok iyi anladık. Açıkçası Başkanımız olmadan olmuyor. Başkanımızın bir an önce yerine gelmesi bizim başımızda durması gerekiyor. Çünkü o çok büyük, çok farklı bir insan. Çok daha farklı şeyler de söyleyebilirim ama bu ekranlar karşısında zorlar beni. Doğum gününü kutluyorum, inşallah bir dahaki doğum günlerini hep beraber kutlarız. Onu çok özlediğimizi ve her zaman yanımızda hissettiğimizi kendisinin bilmesini isterim. Onun sporculara bakış açısı, Fenerbahçe’ye bakış açısı çok farklıdır.  Bizi kendi ailesinden biri olarak görüyordu. Biz onun oğullarıyız inşallah da ona layık evlatlar olmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe bayrağını en yukarılara çıkarmak istiyoruz. Ona da en güzel doğum günü hediyesi şu geçirdiği zamandaki en güzel mutluluk aldığımız galibiyetlerdir. Sadece futbolda değil, basketbolda, voleybolda, bütün branşlarda.  Çünkü onun sadece futbol değil amatör branşlarda da çok büyük katkısı oldu. Amatör branşların Türkiye’de bu kadar etkili olmasında da büyük katkısı oldu. Futboldaki katkısı, tesisleşme, büyük güzel statlar, futbolun en önde gelen projelerinde Aziz Yıldırım imzası vardır. Böyle büyük bir insanın, futbola tutkulu insanın doğum gününü en içten dileklerimde tekrar tekrar kutluyorum. Başkanlı Fenerbahçe ve başkansız Fenerbahçe çok farklı. Onu her zaman Fenerbahçe’nin başında görmek kendi adıma ve Fenerbahçeliler adına gurur verici ve onur verici duygudur."

ARSLAN EKŞİ (FENERBAHÇE GRUNDİG TAKIM KAPTANI):
"Çok zor günlerden geçiyoruz. Burada Fenerbahçe Grundig olarak başkanımızın doğum gününü kutluyoruz. İnşallah en kısa zamanda yanımızda görmek istiyoruz."

SEDA TOKATLIOĞLU (FENERBAHÇE UNİVERSAL TAKIM KAPTANI):
"Başkanım, sizinle beraber zor günler geçiriyoruz biz de. Sporcularınız olarak her zaman yanınızdayız. İyi ki doğdunuz iyi ki bizim başkanımızsınız. Nice mutlu yıllara."

ÖMER ONAN (FENERBAHÇE ÜLKER BASKETBOL TAKIMI KAPTANI):

"Başkanımızın doğum gününü kutluyorum. Zor şartlarda belki sevdikleriyle kutlayamayacak ama biz sevenleri burada onun doğum gününü kutluyoruz. Takımım adına da şahsım adına da kalplerimiz ve gönüllerimiz Başkanımızla birlikte. Onunla biran önce kavuşmak dileğiyle diyorum."

NEVRİYE YILMAZ (FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL TAKIMI KAPTANI):

"Sayın Aziz Yıldırım’ın doğum gününü ben takım arkadaşlarım adına kutluyorum. Kendi şahsi düşüncem olarak da inşallah önümüzdeki seneki doğum gününü beraber kutlayabiliriz hatta bu kavuşmanın oraya kalmadan çok çok daha erken olmasını istiyoruz. İnşallah önümüzdeki seneki doğum gününde hep beraber, bütün şube sporcularıyla kendi deyimiyle çocuklarıyla beraber mutlu ve coşkulu bir şekilde kutlarız. tekrar nice senelere. İyi ki doğdunuz iyi ki varsınız."

PAYLAŞ