Volkan Demirel Logo
20EYLÜL 2010
Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Başladı

Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Beşiktaş maçının ardından ara vermeden, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında, 27 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Beşiktaş maçında görev alan oyuncularımız rejenerasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamlarken; diğer oyuncularımız koşu, top kapma ve pas çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı dar alanda çift kale maçla tamamladı.

Volkan’da ödem, Emre’de yırtık var

Sakatlığı süren oyuncularımız Mert, Yobo ve Uğur Boral, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Dünkü Beşiktaş maçında sakatlanan ve sağ dizinde darbeye bağlı ödem oluşan Volkan Demirel ile yine dünkü Beşiktaş maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve sol ark adalesinde ikinci derecede yırtık tespit edilen Emre antrenmana çıkmadı. Volkan ve Emre’nin tedavilerine başlandı. Eşinin rahatsızlığı nedeniyle izinli olan Alex ve tedavisini ülkesinde sürdüren Güiza da antrenmanda yer almadı.

Takımımız hazırlıklarına 21 Eylül Salı günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 11.00’de başlayacak antrenman basın mensuplarına da açık tutulacak.


PAYLAŞ