Volkan Demirel Logo
12MART 2014
Kayseri Erciyesspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Kayseri Erciyesspor Maçının Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 25.Haftasında 16 Mart Pazar günü saat 19.00’da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bir günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.

Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu ve Murat Hocaoğlu, antrenmanın ilk bölümünde Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışırken, antrenmanın ikinci bölümünde ise çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldı.

Bruno Alves antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Emre Belözoğlu, Egemen Korkmaz ve Raul Meireles ise takımdan ayrı gerçekleştirdikleri özel program ile antrenmanı tamamladılar.

Fenerbahçemiz, Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını 13 Mart Perşembe günü saat 16.00’da Can Bartu Tesislerimizde yapacağı antrenmanla sürdürecek.


PAYLAŞ