Volkan Demirel Logo
06ŞUBAT 2011
Kayserispor Maçı Hazırlıkları Başladı

Kayserispor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Manisaspor galibiyetinin ardından, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında, 14 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Manisaspor maçında görev alan oyuncularımız, rejenerasyon çalışamasının ardından tesislerde masaj ve tedavi oldular..  Diğer oyuncularımız ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, top kapma ve pas çalışmasıyla başlattıkları antrenmanı, dar alanda yapılan minyatür 4 kale maçla antrenmanı tamamladılar. 

Öte yandan Milli takımlarda bulunan 9 oyuncumuz; Volkan Demirel, Mert Günok, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Mamadou Niang, Issiar Dia, Joseph Yobo, Miroslav Stoch, Andre Santos ile soğuk algınlığı rahatsızlığı bulunan Özer Hurmacı antrenmana katılmadı. Uğur Boral ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, tesislerde ayrı bir programla çalışmalarına devam etti.

7 Şubat Pazartesi gününü izinli geçirecek olan Takımımız, Kayserispor maçının hazırlıklarına, 8 Şubat Salı günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ