Volkan Demirel Logo
09EYLÜL 2010
“Kazana Kazana Gideceğiz”

“Kazana Kazana Gideceğiz”

Fenerbahçemiz, Kayserispor maçının hazırlıklarına, Ramazan Bayramının ilk gününde, Can Bartu Tesisleri’nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenman öncesi oyuncularımız bir birleriyle bayramlaşırken; Volkan Demirel uzun bir aradan sonra takımla birlikte çalıştı.  Çalışma öncesi oyuncularıyla toplantı yapan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, milli aranın Fenerbahçe için iyi geçtiğini belirterek, "Artık bu takım kazana kazana gidecek. Buna inanıyorum" dedi.

Milli ara iyi geçti

Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu. Oyuncularımızın birbirleri, teknik ve idari kadroyla saha içinde bayramlaşmasının ardından, antrenman öncesi oyuncularıyla sahada mini bir toplantı yapan Aykut Kocaman, "Yobo ve Serkan, aramıza hoş geldiniz. Burada başarılı bir sezon geçirmenizi temenni ederim. Milli takım arası takımımız için verimli geçti.  Burada çalışanlar ve gidenler için de iyiydi. Kutluyorum sizleri. Artık önümüzde Kayseri maçı ve sonrasında Beşiktaş maçı var. Lig de artık takımlar arasında çok fark yok. Yüksek kalitemizi ve mücadelemiz,  konsantrasyonla birleştirmemiz gerekiyor. Artık bu takım kazana kazana gidecek. Buna inanıyorum" dedi.

Volkan Demirel takımla çalıştı

Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Volkan Demirel’in da katıldığı antrenman koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Top kapma ve pas çalışmalarının ardından minyatür kale maç yapan oyuncularımız, çift kale maçla antrenmanı tamamladı.Sol dizinde ağrıları bulunan Uğur Boral, sol ayak tabanında ağrısı bulunan Bekir ve omzundaki sakatlığı iyileşmeyen Gökhan Gönül antrenmana çıkmadı. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Mert Günok, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalışmalar yaparken; ilk önce sahada takımdan ayrı koşu yapan Emre, daha sonra salonda yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Ülkesinde tedavide bulunan Güiza da antrenmanda yer almadı.

Kayseri yolculuğu 15.00’te başlıyor

Fenerbahçemiz, Kayserispor maçı hazırlıklarına 10 Eylül Cuma günü sabah saatlerinde, Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Basına kapalı tutulacak bu antrenmandan sonra kafilemiz, saat 15.00’te Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Kayseri’ye hareket edecet.

Gökhan Gönül testten geçecek

Bu arada Kulüp Doktorumuz Ertuğrul Karanlık, oyuncumuz Gökhan Gönül’ün omzundaki sakatlığı ile ilgili açıklamalar yaptı. Karanlık, "Gökhan’ın sakatlığının milli takım kampında hiç iyileşme göstermediğini belirledik. Sakatlık adeta yerinde saymış. Gökhan, Pazartesi günü teste girecek. Salı günü sonuca göre atroskopi olacak. Atroskopi olursa, bu ameliyat demek" dedi.


PAYLAŞ