Volkan Demirel Logo
11ARALIK 2007

"Kim Olursa Olsun Yenecek Güçteyiz"

Oyuncularımızdan Volkan Demirel, CSKA maçından galibiyetle ayrılacaklarını, rakibin CSKA ya da başka bir takım olmasının kendileri için fark etmediğini söyledi. Fenerbahçe'nin tam anlamıyla bir takım olduğunu, söyleyen Volkan Demirel, "Çünkü, kendimizden başka, bizden başka büyük yok gibi görüyoruz kendimizi.  Kim gelse, onu yenecek kapasitede hissediyoruz" dedi. Dün akşamki antrenman sonrası FB TV'ye açıklamalar yapan Volkan Demirel, CSKA maçı için, "Bizim amacımız rakip kim olursa olsun kazanmak. Oynayacağımız takım CSKA değil de X bir takımda olabilirdi. Dünya devlerinden bir takım da olabilirdi. Bizim amacımız kazanmak. Çıkıp en iyi şekilde sahaya istediklerimiz yansıtıp,  bu maçı kazanacağımız biliyoruz. Çünkü, hem Türkiye'nin, hem de Fenerbahçe'nin bir üst turu yaşamaya hakkı var diye düşünüyoruz. Bu hakkı da inşallah Fenerbahçe ile beraber Türk Milletine yaşatacağız" dedi.

GALATASARAY MAÇI GİBİ OLACAK

CSKA maçının Galatasaray maçından farkının olmayacağını ileri süren Volkan Demirel, "Galatasaray maçının öncesine kadar bizim iki hedefimiz vardı. Biri Galatasaray, diğeri CSKA maçı. İlk hedefimizi başarıyla atlattık. İkinci hedefimiz CSKA. Bunu da en iyi şekilde, Galatasaray maçında olduğu gibi, kendimizden emin bir şekilde sahaya çıkıp başaracağız. Gördüğünüz gibi Galatasaray maçında çok pozisyona girdik. Bunun karşılığında hiç pozisyon vermedik. Öndeki arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok iyi mücadele ettiler. Aynı şekilde CSKA maçına da konsantre olursak ki, bence çok daha iyi konsantre olup, daha iyi yaşayacağız CSKA maçını. Böyle olduğu takdirde, CSKA maçının Galatasaray maçından hiçbir farkı olmayacak. Aynı şekilde, aynı mücadeleyle güzel bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum" dedi.

KİM GELSE YENERİZ

Takım olarak güven içinde olduklarını, kendilerini önlerine kim gelse yenecek kapasitede hissettiklerini söyleyen Volkan Demirel, "Bence Fenerbahçe, tam anlamıyla bir takım oldu. Çünkü, kendimizden başka, bizden başka büyük yok gibi görüyoruz kendimizi.  Kim gelse, onu yenecek kapasitede hissediyoruz. Çünkü takım arkadaşlarım olsun, ben olayım aşırı bir güvene sahibiz şu an. Zaten oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla da bunu kanıtlıyoruz. Maçı oynadıktan, güzel galibiyetler aldıktan sonra bu güven daha da tazeleniyor, üst düzeye çıkıyor. Biz bu güveni kazandık. Taraftarlarımız da artık bize güveniyordur. Biz onların zaten arkamızda olduklarını hissediyoruz. Galatasaray maçında çok iyi bir taraftar kitlesi vardı. Bu maçta da aynısını bekliyoruz. Onlar bize, biz onlara güvendiğimiz takdirde,  bence Fenerbahçe takımının aşamayacağı engel yoktur. Zaten, bunu da oynadığımız her maçta kanıtlıyoruz. İnşallah CSKA maçını da kazanıp, bunu yine kanıtlayacağız" dedi.

RAKİP BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

CSKA'nın nasıl bir takımla çıkacağıyla ilgilenmediklerini söyleyen Volkan Demirel, "CSKA'nın bizim karşımıza nasıl çıkacağı bizi gerçekten ilgilendirmiyor. Sonuçta dediğim gibi, karşı takım, rakip de bizi ilgilendirmiyor. Rakibin ismi ne olmuş, ne olmamış bizi ilgilendirmiyor. Biz ilgilendiren, sadece bizim sergileyeceğimiz, oynayacağımız oyun ve bizim alacağımız skor. Kazanmaktan başka bir şey de düşünmüyoruz. Fenerbahçe taraftarının da bizimle aynı düşüncede olduğunu bildiğimiz için, sahada hep beraber güle oynaya bu turu geçeceğiz" dedi.

SIK MAÇ OYNAMAK KEYİFLİ

Sık maç oynamaktan yakınmadığını söyleyen Volkan Demirel, "Ben 3 günde bir böyle güzel maçlar oynamaktan keyif alıyorum. Arkadaşlarım da keyif alıyordur. Zaten keyif almasak, sonuçlar böyle neticelenmez diye düşünüyorum. Biz bundan keyif alıyoruz, inanıyorum ki, Türk Halkı, Türk Milleti de bu kadar sık maç olmasından keyif alıyordur. Hep beraber güzel günleri yaşayacağız diye düşünüyorum" dedi.

ISLIK UĞULTU KESİLMESİN

CSKA maçında taraftara büyük iş düştüğünü hatırlatan Volkan Demirel, "Taraftarımıza da çok iş düşüyor bu maçta. Galatasaray maçında olduğu gibi ıslık, uğultu, bağırabildikleri kadar bağırma şekli nasılsa artık bunu bekliyoruz. Çünkü Galatasaray maçında bize bunları yaşattılar. Aynı şekilde taraftarımızı ben arkamızda görmek istiyorum. Çünkü onlar bizim arkamızda olduğumuz zaman, kendimize olan güvenimiz, hırsımız daha da artıyor. Onların arkamızda olması bize güven veriyor. İnşallah bu maçta da Fenerbahçe taraftarını arkamızda göreceğiz" dedi.

PAYLAŞ