Volkan Demirel Logo
14NİSAN 2017
Kırklareli Kaynarca Beldesi İstanbul Ziyareti

Kırklareli Kaynarca Beldesi İstanbul Ziyareti

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü ile birlikte Kadıköy, Fatih Şubemiz ve Kongre Üyemiz İlyas Yılmaz'ın destekleriyle; Kırklareli Kaynarca Beldesi Belediye Başkanını, Kaynarca Gençlik Spor Kulübü’nün sporcularını, belde okullardaki çocukları ile birlikte ağırladık.

14 Nisan 2017 Cuma saat 11:00’ de Can Bartu Tesisleri’mizi ziyaret eden misafirlerimiz, Futbol takımımızın Galatasaray maçı öncesi yaptığı antrenmanı izledi. Antrenmanın ardından futbolcularımızla bol bol fotoğraf çektiren, Teknik Direktörümüz Dirk Advocaat ve kaptan Volkan Demirel'e çiçek ve plaket takdim eden misafirlerimiz unutamayacakları anlar yaşadı.

Ardından Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ni ziyaret edildi. Fenerbahçe Müze’sini gezen misafirlerimiz, kulüp tarihi hakkında bilgi edindikten sonra, tribünlere çıkarak heyecanlarını gizleyemediler. Fenerbahçe Televizyonuna röportaj veren Kaynarca Belediye Başkanı Serdar TÜRKER “ İstanbul’da ve Fenerbahçe tesislerinde olmaktan mutlu ve gururlu olduklarını, unutulmayacak anlar yaşadıklarını” belirtti.

Fenerbahçe’nin geleceği olacak 18 yaş altı çocuk ve gençlerin bir araya gelmesini sağlayan Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübümüzün yetkililerinin de hazır bulunduğu organizasyonda, eğlenceli anlar yaşandı.

Sizler de çocuklarınızı Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’ne katılımcı yaparak bu imkanlardan yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi İçin:
                            0(216) 542 16 38 (Didem)
                            0(216) 542 16 71 (Duygu)
                            0(216) 542 16 90 (Selin)
                            0(216) 542 16 93 (Gizem, Erhan)
 
Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü sosyal medya adresleri:
Facebook: @FenerbahceCocukGenclik
Twitter-Instagram: @fbcocukgenclik
İnternet Sitesi:  www.fenerbahcecocukgenclik.org
 

PAYLAŞ