Volkan Demirel Logo
18EKİM 2008
Kocaelispor 2-3 Fenerbahçe

Kocaelispor 2-3 Fenerbahçe

STAT: İzmit İsmetpaşa

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Selçuk Kaya, Muhittin Gürses

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Önder, Edu, Lugano, R.Carlos, Kazım, Alex, Selçuk, Uğur Boral, Semih, Güiza.

Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında Kocaelispor ile Fenerbahçe, İzmit İsmetpaşa Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Karşılaşma Fenerbahçemizin 3-2 galibiyetiyle sona erdi.

90+6 GOOOOOOOOLLL..... GOOOOL.... GOOOOOOOOLLLL..... GOOOOOLLLL... Uzatmanın da uzatmasında 90+6. dakikada galibiyet golümüz Semih'ten geldi. Güiza'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan ve Kaleci Serdar'la karşı karşıya kalan Semih skoru 3-2 yaptı.

 

90+1 Semih'in uzaktan şutu üstten auta gitti.

90' Karşılaşmada 5 dakika uzatma oynanacak.

78' Kocaelispor Jestroviç'le beraberliği yakaladı; 2-2.

69' Takımımızın 2. golünü atan Uğur Boral yerini Deniz Barış'a bıraktı.

67' GOOOOOOOOLLLLL.... GOOOOLLL... GOOOLLL. GOOOLLLL.. GOOOOOLLL.... Fenerbahçemiz 3 dakika arayla Uğur Boral'ın ayağından ikinci golü buldu. Güiza, sağ kanatta topla buluştu ve ceza sahasına yerden ortaladı. Topla buluşan Uğur Boral, önce kontrol etti ve sonra dönüp sert vurdu. Kocaelispor kalesinin üst direğine çarpan top, sonra filelerle buluştu. Fenerbahçemiz şimdi 1-2 öne geçti.

 

64' GOOOOOOOOOOLL..... GOOOOLLLL.....  GOOOOOOLLL.... GOOOLLLLLL.... GOOOOLLL... Orta sahada topu alan Semih, uzun süre topu sürdükten sonra Güiza'nın önüne nefis bir ara pası çıkardı. Güiza, plase bir vuruşla takımımızın beraberlik sayısını attı. Şimdi durum 1-1.

 

61' Bir anda ceza sahasında Kaleci Serdar ile karşı karşıya kalan Gürhan'ın vuruşu üstten auta gitti.

57' Uğur Boral'ın uzaktan sert şutu, Kaleci Serdar'da kaldı.

55' Takımımızda Kazım yerini Gürhan Gürsoy'a bıraktı.

54' Kazım sağ çizgiden ilerledi ve kaleye doğru kat ederken Semih'e çıkardı. Kale sahası önünde bekleyen Semih'ten önce Kocaelispor defansı topu uzaklaştırdı.

46' Fenerbahçemizde ilk yarının son dakikalarında ayağına aldığı darbeyle bir sakatlık geçiren Önder Turacı, ikinci yarıda yerini Ali Bilgin'e bıraktı. Takımımızda savunmanın sağında şu anda Ali Bilgin görev yapıyor.

46' İkinci yarıya Kocaelispor başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Kocaelispor'un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

45' Karşılaşmanın ilk yarısına 1 dakika ilave edildi.

40' Kocaelispor atağında Serdar Topraktepe'nin sert şutu, az farkla üstten auta giti.

37' Selçuk ceza sahasına doldurdu. Güiza topu göğsüyle kontrol edip yakın mesafeden sert vurdu. Kocaelispor kalecisi Serdar, üstüne gelen topu kornere çeldi. Fenerbahçe, korner atışından da sonuç alamadı.

26' Kocaelisporlu Volkan'ın uzaktan sert şutu, az farkla yandan auta gitti.

22' Bir ara pasıyla defansımızın arkasına sarkan Taner, Volkan'la karşı karşıya kaldı. Taner, yerden bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

17' Kocaelispor yarı sahasının ortasından kazanılan serbest atışı kullanan Alex, topu bekletmeden Güiza'nın önüne yuvarladı. Sol çaprazdan rakip savunmanın arkasına sarkan Güiza, topu ortaya çıkardı. Ancak son anda Kocaelispor defansı topu kornere attı. Kornerden gelen topa Kazım'ın sert şutu defanstan döndü. Pozisyonun devamında Güiza'ın sağ çaprazdan vuruşu yandan auta gitti.

12' Önder sağ kanttan çizgiye inmeden ortaladı. Güiza kale sahası önüne kafayla indirdi. Boşta kalan topu Kocaelispor defansı uzaklaştırdı.

3' Serhat Akın'ın sol çaprazdan sert şutu, Volkan'ın koruduğu kalenin solundan az farkla auta gitti.

1' Karşılaşmaya Fenerbahçemiz başladı.

İstiklal Marşımız söyleniyor.

Her iki takım da sahaya çıktı. Fenerbahçemiz, beyaz tozluk, beyaz şort ve  beyaz üstüne sarı-lacivert bantlı formayla mücadele edecek.

PAYLAŞ