Volkan Demirel Logo
03EYLÜL 2009
Kuvvet Ağırlıklı Çalıştılar

Kuvvet Ağırlıklı Çalıştılar

Profesyonel Futbol Takımımız, Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.
Teknik direktörümüz Christoph Daum yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen 1,5 saatlik antrenmanda takımımız, salondaki çalışmaların ardından sahaya çıktı.
Yarım saat süreyle salondaki aletlerde çalışan oyuncularımız sahada, koordinasyona yönelik topla çalışmaların ardından isabetli pas, pas organizasyonları üzerine yarım sahada çift kale maç yaptı.
15 futbolcunun yer aldığı antrenmana, milli takımlarda bulunan Lugano, Güiza, Andre Dos Santos, Emre, Volkan Demirel, Gökhan, Semih, Önder, Kazım, Volkan Babacan, Furkan, Abdülkadir ve Onur'un yanı sıra ailesini ve eşyalarını İstanbul'a getirmek için ülkesine giden Brezilyalı futbolcumuz Cristian Baroni de katılmadı.
Deivid ve Deniz, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı özel bir program dahilinde çalıştı.  Takımımızın yaptığı günün ilk idmanına U15 takımımızın kalecilerinden Erten Ersu da katıldı.
Takımımız günün ikinci çalışmasını basına açık olarak saat 15.00'te yapacak.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ