Volkan Demirel Logo
15AĞUSTOS 2012
Kuvvet, Çabukluk Ve Dayanıklılık Çalıştılar

Kuvvet, Çabukluk Ve Dayanıklılık Çalıştılar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında, 18 Ağustos Cumartesi günü İzmir’de, Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin ardından, bugün sabah saatlerinde, Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 10.00’da başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Oyuncularımız salonda yaptıkları kuvvet ve sahada yaptıkları çabukluk çalışmaları ve çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık koşusu ile antrenmanı tamamladı.

Milli takımlarda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Salih Uçan, Özgür Çek, Miroslav Stoch ve Dirk Kuyt antrenmanda yer almazken; Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal, tedavi çalışmalarını takımdan ayrı olarak gerçekleştirdi.

Takımımız Can Bartu Tesisleri’ndeki günün ikinci çalışmasına saat 18.00’de başlayacak. Bu antrenman, basın mensuplarına açık gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ