Volkan Demirel Logo
20EKİM 2011
Kuvvet, Çabukluk Ve Koordinasyon Çalışması

Kuvvet, Çabukluk Ve Koordinasyon Çalışması

Fenerbahçemiz, Samsunspor maçı hazırlıklarına, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı tutulan günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Oyuncularımız, salonda yaptıkları kuvvet çalışmasıyla başladıkları antrenmanı, üst sahada gerçekleştirdikleri çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla tamamladı.

Oyuncularımızdan Volkan Demirel, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde yaptıkları çalışmaların ardından tedavilerini sürdürdü. Gökhan Gönül, takımdan ayrı koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Bağırsak enfeksiyonu geçiren Semih Şentürk ile halsizlik şikayeti bulunan Emre Belözoğlu ise antrenmana çıkmadı.

Fenerbahçemiz Samsunspor maçı hazırlıklarına, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak bu antrenman, basına açık gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ