Volkan Demirel Logo
06EYLÜL 2011
Kuvvet Ve Çabukluk Çalıştılar

Kuvvet Ve Çabukluk Çalıştılar

Fenerbahçemiz,  Spor Toto Süper Ligi’nin ilk haftasında Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile sürdürdü. 

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de hazır bulundu.

Takımımız sahada yaptığı ısınma hareketlerinin ardından tesislerde kuvvet çalışması yaptı. Takımımız günün ilk idmanını üst sahada gerçekleştirdiği çabukluk çalışması ile tamamladı. 

Oyuncularımızdan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül’ün tedavileri tesislerimizde devam ederken,  Milli Takım’da bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal, Miroslav Stoch ve Ümit Milli Takım’da bulunan Gökay Iravul ile The Next Generation Turnuvası’nda mücadele edecek Fenerbahçe U19 Takımımızın kadrosunda yer alan Berk Elitez ile Erten Ersu da antrenmanda yer almadı.

Recep Niyaz ise Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. 

Takımımız saat 18.00’de basına açık olarak gerçekleştirecekleri idman ile çalışmalarını sürdürecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

PAYLAŞ