Volkan Demirel Logo
08AĞUSTOS 2011
Kuvvet Ve Çabukluk Çalıştılar

Kuvvet Ve Çabukluk Çalıştılar

Fenerbahçemiz yeni sezon hazırlıklarına, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı tutulan günün ilk antrenmanıyla devam etti. Oyuncularımız sahada ve salonda, kuvvet ve çabukluk çalışmaları yaptı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’da başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile maç analisti Arda Keskin çalışmada hazır bulundu.

İlk olarak sahada yaptıkları ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan oyuncularımız daha sonra salona geçti. Salonda yapılan kuvvet çalışmasının ardından yeniden sahaya dönen oyuncularımız, burada yaptıkları çabukluk çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

Kasığında ağrı hisseden Daniel Güiza, takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Milli takım kamplarında bulunan Miroslav Stoch, Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk antrenmana katılmadı. Öte yandan dün takıma katılan Andre Santos, Brezilya Milli Takımı’nın kampına katıldığı için bugünkü antrenmanda yer almadı. İzinli olan Mamadou Niang ve Diego Lugano da antrenmana katılmadı.

Takımımızda günün ikinci antrenmanı saat 18.00’de başlayacak. Bu antrenman, basına açık gerçekleştirilecek.



BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ