Volkan Demirel Logo
01EYLÜL 2011
Kuvvet Ve Dayanıklılık Çalışmaları Yaptılar

Kuvvet Ve Dayanıklılık Çalışmaları Yaptılar

Fenerbahçemiz, 2 günlük bayram izninin ardından hazırlıklarını, bugün sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı günün ilk antrenmanıyla sürdürdü.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.00’de başlayan ve 1 saat 35 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Oyuncularımız sahada ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana, salona geçerek burada yaptıkları kuvvet çalışmasıyla devam etti. Ardından yeniden sahaya dönen oyuncularımız, çeşitli istasyonlardan oluşan dayanıklılık çalışmasıyla antrenmanı noktaladı. Mehmet Topuz, takımdan ayrı olarak Dolu Arslan eşliğinde sahada yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamlarken; milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Miroslav Stoch ile Ümit Milli Takımda bulunan Gökay Iravul antrenmanda yer almadı.

Takımımız günün ikinci antrenmanını da Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Saat 18.00’de başlayacak çalışma, basın mensuplarına kapalı tutulacak.


PAYLAŞ