Volkan Demirel Logo
15KASIM 2011
Kuvvet Ve Dayanıklılık Çalıştılar

Kuvvet Ve Dayanıklılık Çalıştılar

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, kendi evinde Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı tutulan günün ilk antrenmanıyla devam etti.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30’da başlayan ve 1 saat 10 dakika süren antrenman boyunca, Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra oyuncularımızın salonda yaptıkları kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla sona erdi. Antrenmana halsizliği bulunan Semih Şentürk, Almanya’da bulunan Serkan Kırıntılı, tedavisi devam eden İssiar Dia ile Milli takımlarda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Joseph Yobo ve Henri Bienvenu katılmadı. A2 Milli Takımından dönen Mert Günok ile A2 Takımımızın dün oynadığı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının kadrosunda yer aldıkları için dünkü antrenmana katılamayan Gökay Iravul ve Hasan Erbey, sabah antrenmanında yer aldı. Bu arada Reto Ziegler, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde, salonda ayrı bir programla çalışmalar yaptı:

Takımız günün ikinci antrenmanına  saat 18.00’de başlayacak. Bu antrenman basına açık gerçekleştirecek.

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ