Volkan Demirel Logo
28KASIM 2013

"Maçı Kazanmak İçin Sahaya Çıkacağız"

Profesyonel Futbol Takımımız Fenercell’in davetlisi olarak her maç öncesinde geleneksel hale gelen öğle yemeğinde buluştu.

Takımımız ve teknik heyetimiz Beşiktaş maçı öncesinde Fenercell'in davetlisi olarak Tuzla Dodo Restoran'da bir araya geldi.

Öğle yemeğinde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Volkan Demirel, organizasyon ile ilgili olarak “Biz hep beraber bir aileyiz. Fenercell, televizyonumuzla, diğer organize olan tüm şirketlerimizle. Çok güzel bir ortamımız var. İnşallah hep böyle devam eder. Fenercell için de 1 milyon hedefine güzel bir şekilde ilerliyoruz.” diye konuştu.

Volkan Demirel, Beşiktaş maçı ile ilgili olarak ise “Derbiler güzel maçlardır, bütün futbolcuların beklediği maçlardır. Biz de takım halinde güzel bir ortamda derbiyi bekliyoruz. İnşallah 3 puan alarak bu güzelliği devam ettiririz. Takım olarak elimizden gelen gayreti, performansı göstereceğiz. Tamamıyla maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Bu güzellikleri bu galibiyetleri devam ettirmek için kazanarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Sivok'un açıklamalarında tatlı bir meydan okuduğu ifade edilmesi üzerine ise Volkan, “Futbolda bu tarz diyaloglar, bu tarz meydan okumalar güzelliktir. Onlar da kendi düşüncelerinde iyi olduklarını kazanmak istediklerini ifade ediyor. Her takım sahaya çıkarken kazanmak için çıkar. Onların da kendi düşünceleri var onları söylemişler. Sadece güzel bir ortamımız var güzel bir yemek yiyoruz. Maç saati geldiğinde daha detaylı konuşuruz.” yanıtını verdi.

Volkan’a takımımızın Saracoğlu Stadı’nda Beşiktaş’a yenilmediği en son bu yenilginin Pancu’nun kaleye geçtiği maçta olduğunun hatırlatılması üzerine başarılı file bekçimiz “Hatırlıyorum o maçı. Geçmişte yaşananlar geride kaldı. Biz önümüze bakıyoruz. Güzel bir maç olur, centilmence geçer ve kazanan taraf da biz oluruz inşallah.” dedi.

Öte yandan oyuncularımızdan Selçuk Şahin’de takım olarak bir arada yemek yemelerine vesile olan Fenercell’e teşekkür etti ve şunları söyledi: “Derbi öncesi yemek için teşekkür ediyoruz. Güzel bir ortam. Gidişatımız iyi, aynı şekilde de devam eder inşallah. Çok önemli bir maç. Kazanmamız gereken bir maç. Herkese güveniyoruz. Kazanacağımızı düşündüğümüz bir maç, inşallah her şey istediğimiz gibi olur.”

PAYLAŞ