Volkan Demirel Logo
31OCAK 2008
Maldonado İlk Antrenmana Çıktı

Maldonado İlk Antrenmana Çıktı

Profesyonel Futbol A Takımımız, hafta sonu Galatasaray ile Kadıköy'de yapacağı Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçının hazırlıklarını, bugün Samandıra Kamp Merkezi'nde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Takımımızın yeni transferi Maldonado'da da bugün Samanadıra'da ilk antrenmanına çıktı.
Teknik Direktörümüz Zico yönetimindeki antrenman 1.5 saat sürdü. İrfan Saraloğlu'nun yaptırdığı koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra. Takımımız hücum varyasyonları üzerine bir çalışma yaptı . Kalecilerimizden Volkan Demirel ve Sardar'ın, Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk yönetiminde takımdan ayrı bir çalışma yaptığı sırada, oyuncularımız, diğer kalecilerimiz Volkan Babacan ve Mert Günok'un koruduğu kaleye gol vuruşları çalıştı. Defanstan uzun toplarla çıkılan bu çalışmada, sağlı sollu ortalara gol vuruşları çalışıldı.  Daha sonra Zico yönetimindeki taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenman tamamlandı.
Yeni transferimiz Maldonado, Samandıra'da sıcak ve yakın bir ilgiyle karşılandı. Antrenman öncesi Maldonado, Samandıra'da eski takım arkadaşları Alex, Edu, ve Deivid'le bir araya gelerek bir süre görüştü. Fenerbahçe'deki ilk antrenmanına çıkan Maldonado, antrenman öncesi Teknik Direktörümüz Zico ve teknik ekibimizle de bir konuşma yaptı. Kendisini hazır hissettiğini söyleyen ve takımla birlikte ısınma ve koşu hareketlerine başlayan Maldonado, daha sonra Sant'anna gözetiminde yüklemeye yönelik başka bir programı uyguladı. Antrenmanı saha etrafında koşu yaparak tamamlayan Maldonado hakkındaki son kararı teknik ekip verecek. Antrenmanı izleyen basın mensupları ve Fenerbahçe antrenmanını izlemek için Gebze'den gelen bir ilköğretim okulunun öğrencileri, yeni transferimiz Maldonado'ya büyük ilgi gösterdi. Takımımız, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın saat 17.00'de Samandıra'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.


PAYLAŞ