Volkan Demirel Logo
02MAYIS 2011
Mayıs Sayısı Yine Dopdolu

Mayıs Sayısı Yine Dopdolu

Fenerbahçe Dergisi’nin 99 no’lu Mayıs 2011 sayısı; profesyonel futbol takımımızın maç sonrası sevinç görseli ve "Türkiye’de herkes susacak, futbol konuşacak" başlıklı kapağıyla bayilerdeki yerini alıyor. Derginiz, bu sayısında da sizlere 50 x 70 cm. ebatlarında çift taraflı poster armağan ediyor. Bu ayki posterinizin bir yüzünde sezonu şampiyon olarak kapatan Bayan Basketbol Takımımızın fotoğrafı; bir diğer yüzünde ise şampiyon Erkek Voleybol Takımımızın fotoğrafı yer alıyor.  Gururla asacaksınız. 
Fenerbahçe Dergisi’nin taklitlerinden sakının, derginizi ekleriyle birlikte tükenmeden alın.

Ayrıca Fenerbahçe Dergisi’ne abone olup, avantajlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 444 19 75’i arayın.

Hepinizin müptelası olduğu Fenerbahçe Dergisi’nin son sayısından çarpıcı başlıklar:

• Caner Erkin: "Şampiyonluk geliyor"

Bir bebeğe kavuşmanın verdiği heyecanın her yerinden okunduğu Caner Erkin ile bir solukta bir röportaj yaptık. Şampiyonluk için geri saydığımız şu dönemde, kendisinin ve takımın durumunu anlattı bize… Trabzonspor ile içinde bulunduğumuz zirve yarışını ve bordo - mavili takımın bu sezon ön planda olmasını Galatasaray ve Beşiktaş’ın ligden erken kopmalarına bağlayan Caner Erkin, ezeli rakiplerimizin de içine düştükleri dehşet verici durumu yaptıkları o "muhteşem" (!) transferlerin arzulu ve mücadeleci oynamamalarına bağladı. Başarı formülünü Fenerbahçe’nin takım olarak çok iyi yakaladığını ve bu ortamın sahada bireysel vasıfların ortaya çıkmasını sağladığını dile getiren oyuncumuz, Fenerbahçe’nin her zaman maç çevirebilecek güce de sahip olduğunu önemle vurguladı. "Yeter ki taraftar bizi 90+5 olsa bile desteklesin" diyerek şampiyonluğa olan inancını her cümlesinde dile getirdi, Caner…

Röportajdan derlediğimiz spotlar aşağıdaki gibidir:

01: Trabzonspor baktığımızda bizim zirve için yarıştığımız rakip ama bu sezonluk bir rekabet. Trabzonspor’un 3 Büyüklerin içine girdiğini düşünmüyorum. Galatasaray ve Beşiktaş bizim ezeli rakiplerimiz. Onların düşük bir sezon geçirmeleri ve yarıştan erken kopmaları, Trabzonspor’un bu kadar öne çıkmasına sebep oldu. Ben inanıyorum ki; Trabzonspor puan kaybedecek ve biz inşallah Ankaragücü maçında taraftarımızın karşısına hem lider hem şampiyon olarak çıkacağız.
02: Trabzonspor’un ilk yarıya göre kötü maçlar çıkardıklarını düşünüyorum. Ben şansa inanmıyorum ama şans yanlarında... Son dakikalarda çok güzel goller buluyorlar. Takım olarak bence çok yetenekli oyuncuları yok. Takımda oyun, 3-4 kişinin üstüne yüklenmiş durumda. Burak, Selçuk ve Jaja gibi… Ve onlar da biraz tökezlediğinde veya vasat oynadıklarında yani vasıflarının üzerine çıkmadıklarında takım çok zorlanıyor. Ama işte, zorlansalar bile son anlarda buldukları gollerle buraya kadar geldiler. Bundan sonrası için aynı gidişatın devam edeceğini sanmıyorum. Takımın üzerinde çok büyük stres ve baskı oluşacak.  
03: Fenerbahçeliliğime gelirsek, Galatasaray’da oynarken bile Fenerbahçe kaybettiğinde üzülüyordum. Açık açık söyleyeyim bunu. Buradayken de maç kaybettiğimizde kendimi çok kötü hissediyorum. Bütün gece aklıma o maç ve takım arkadaşlarım takılıyor.  Kazandığımızda ise tadından yenmiyor.
04: Rusya’ya bir daha dönmek gibi bir düşüncem yok, o defteri kapattım. İlk önce nasıl bir Fenerbahçeli olduğumu Türkiye’ye ve bütün dünyaya göstermek zorundayım. Bunu kendim ve Fenerbahçe için yapmak zorundayım. Şu an için tüm hedefim Fenerbahçe’de yaşanabilecek tüm başarıları yakalamak. Daha sonrası için Avrupa’daki takımlarda oynamayı isterim. 
05: Şu anda takımda kimsenin aklında geçen seneki gibi şampiyonluğu kaçırmak diye bir şey yok. Bunu medya biraz buraya getirmeye çalışıyor ama bütün herkesin bilmesini istiyorum: Biz takım olarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize sonuna kadar inanıyoruz. Şampiyonluk kupasını kaldıracağız ve bunu taraftara armağan edeceğiz. Herkesin için rahat olsun. Taraftardan tek beklentimiz; maç içinde geri düştüğümüz zaman her türlü destek versinler. Buca maçı bunun en güzel örneği. 30 dakikada 4 gol atıyoruz. Sırf Bucaspor’a değil, Beşiktaş’a, Galatasaray’a herkese karşı maç alabiliriz. Taraftarımız her zaman, her dakika, 90+5’de olsa bile sabırlı olsunlar ve destek versinler.   

• Güiza: "Benim için sihirli bir andı"

İzmir Atatürk Stadı’nda oynadığımız Bucaspor maçında oyuna girdikten 1 dakika sonra attığı golle galibiyetimizde önemli rol oynayan ve bir anlamda kendisini bulan Daniel Güiza, Dergimize özel açıklamalar yaptı. Uzun süreli sakatlığından kurtulduğunu belirten Güiza, şampiyonluk yolunda Fenerbahçe’ye daha fazla katkı sağlamaktan başka bir şey düşünmediğini söyledi. Buca maçında attığı gol için "Benim için sihirli bir andı" ifadesini kullanan Güiza, bu golün kendisi ve takım için taşıdığı anlamı da değerlendirdi. Haberin devamı derginizde…

• Sezonlarını şampiyon olarak kapatan Bayan Basketbol ve Erkek Voleybol Takımlarımızın ile Türkiye şampiyonu olan U15 futbol takımımızın şampiyonluk öyküleri çok özel fotoğraflarla derginizde. O coşkuyu tekrar yaşayacaksınız. 

• Anıl Demir: "Sezon sonu gülen taraf Fenerbahçe olacak"

Antalya’da tüm rakiplerini yendikten sonra finalde de Beşiktaş’ı mağlup edip deyim yerindeyse tozu dumana katan Fenerbahçe U 15 takımımız, ne kadar övgü varsa hak ediyor. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz bir sene boyunca azimle çalışmanın karşılığını bu güzel kupayla taçlandırdılar. Macaristan’daki turnuva öncesi, takımımızı temsilen şampiyonadan "En iyi kaleci" unvanı ile ayrılan kalecimiz Anıl Demir ile görüştük. Hedeflerini öğrendiğimiz genç kalecimizin ismini, gelecekte daha sık duyacağımıza şüphe etmiyoruz. 
Röportajdan derlediğimiz spotlar aşağıdaki gibidir:

01: Antalya’daki Türkiye Şampiyonluğu organizasyonu çok güzeldi ve bizim için çok büyük bir deneyim oldu. Maçlara çok iyi hazırlanmıştık. Bir senedir takımımızla ciddi bir çalışma içerisine girdik. Hedefimiz belliydi: Şampiyonluk. Bu hedefimize ulaştık. Turnuvayı puan kaybetmeden bitirdik. Rakiplerimiz her ne kadar bizi zorlasa da iyi oyun ortaya koyarak hepsini devirmeyi başardık. Hedeflerimiz ilk önce Avrupa’ya gidip orada alacağımız başarı ile Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi ve takımımızı en iyi şekilde temsil edebilmektir.
02: Spor bir şovdur. Tüm izleyiciler, bu gösteriden sonuçlara bağlı kalmadan zevk almasını öğrenmelidir.
03: Türkiye’den Fenerbahçe A takım kalecisi Volkan Demirel; Avrupa’dan ise İnter takım kelcisi Julio Cesar.
04: Trabzonspor ile çekişmenin sezon sonuna kadar devam edeceğini düşünüyorum ama sonunda Fenerbahçe’nin gülen taraf olacağına inanıyorum.

• Başkalarına masal değil misal olsun diye yaptık

"18 aylık" bir zaman diliminde, mimari projelerin ve maketlerin gerçeğe dönüşmesinden bahsediyoruz. Ufak çapta bir bina restorasyonu bile çok daha uzun sürebiliyor. Böylesine zorlu bir projenin bu kadar hızlı ve kaliteli ilerleyişinin arkasında yatan düşünce; Türkiyemize, Fenerbahçemize, amatör branşlarda ter akıtan oyuncularımızla teknik heyetlere ve tabii ki spor izleyicisine bu A sınıf tesisi bir an evvel kazandırmaktaki hevesti… Fenerbahçe Spor Kulübü ve Ülker Grubu’nun ortaklığıyla yapılan "Fenerbahçe Spor Kulübü Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena", Orta Avrupa’daki en modern kapalı spor salonu olma unvanıyla birlikte nice başarılara ev sahipliği yapacağı günleri bekliyor. Tesisin geçtiğimiz ay içinde basın tanıtımı yapıldı. Başkanımız Aziz Yıldırım’ın kamuoyuna verdiği mesaj ise netti. Başkanımız, "Yine lokomotifin başıyız. Türkiye’de spora katkı ve yatırımın sadece devlet eliyle yapılmadığını bir kez daha gösterdik. Diğer camiaların da bizi takip etmesini dileriz" dedi. 

• Doğanın içinde lüksü yaşayacaksınız

Kulübümüzün Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası’nda yaptırdığı tesislerin bitimine sayılı günler kala, sizleri, oraya nasıl ulaşacağınız ve orada neler yaşayacağınız konusunda bir ısınma turuna çıkaralım istedik. 
23 Nisan 2011 Cumartesi günü yani Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bizler için de tam anlamıyla bayram gibi geçti. Başkanımız Aziz Yıldırım o gün için Kulübümüzün Yüksek Divan Kurulu üyelerine, Topuk Yaylası Tesisleri’ni daha yakından tanıtmak için yemekli bir etkinlik planlamıştı. Biz de bu haberin sizler için çok amaçlı bir boyut kazanmasını istedik ve açılışa sayılı günler kala, sizler için hem bir yol haritası çizdik hem de tesislerin size ne gibi olanaklar sağladığını gösterelim istedik. Detaylar derginizde…

• Kombine Kart satışları başladı. Fiyat listesi ile tüm ayrıntılar derginizde…

•Fenerbahçe Barni Moloztaş’ı transfer etmiş haberimiz yok!
Moloztaşlar en güzel "bir" yılı geride bıraktılar

Palyaçolar, animatörler, çikolata şelaleleri, birbirinden güzel ikramlar ve neşeli müzikler eşliğinde, Yobo Ailesi’nin biricik oğulları Joey, bir yaşını geride bıraktı. Takımımızın çoğunluğunun eşleri ve çocuklarıyla katıldığı partide, yaşadıklarımızın yanı sıra hissettiklerimizi de size aktarmaya çalıştık. En sevdiğimiz çizgi filmin içindeymişiz gibi keyif aldığımız o gün, takımımızın da başarısındaki etkenleri gözler önüne serdi. Çok özel fotoğraflarla kutlamanın tüm detaylarını sizin için sıraladık. 

• Divan Kurulumuz toplandı; AB kalemi Başkanımıza teslim edildi; Başbakan’ın jestleri sürüyor; Güven Sazak’ı kaybettik; Fenerium 2011/2012 Koleksiyonu bayilere tanıtıldı; Lugano’dan Muşlu çocuklara destek; Futbolcularımız ve çocukları: "Bizim de çocuklarımızsınız"; Ünlü Fenerbahçelilerden destek yağıyor; Selanik Poseidon Kulübü’nden Fenerbahçe’ye ziyaret; Stadımız Led’lendi; Alex, Bursa karşısında ’200’ dedi; Federasyon Başkanı Boks Okulumuzu ziyaret etti; Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Fenerbahçe Acıbadem’i en iyi takım seçti; Fenerbahçe Acıbadem’e Arel Üniversitesi’nden ödül; Futbolcularımıza kaymaklı lokum takviyesi; Bando Takımı coşturuyor; Begüm Güngör Özer anne oldu; Çimlerimiz örnek teşkil etti; Engin Atsür’e Almanya’da operasyon; Genç Bayan Basketbol Takımımız şampiyon oldu; Hakkarili öğrenciler konuğumuz oldu; Asr-ı Fener Selçuk Ailesi’nde; Kalem Tutan Eller Sinan Erdem’deydi; Tesislerimizde "K-Taping" tedavi yöntemi anlatıldı; Masa Tenisi Şubemiz her açıdan örnek teşkil etti; Ramil’in nüfus cüzdanı çıktı; U17 Futbol Takımımız ikinci oldu; Coca-Cola U16 Akademi Ligi’nde ikinci olduk; TSYD’den Alex ve Nevin’e ödül; Yobo: "Sıradaki kutlama şampiyonluk için olacak"; : Can Bartu’da 350 çocukla 23 Nisan coşkusu; Atletizmde 5 transfer; Mehmet Çatay dede oldu ve daha birçok haber "Haber Turu" sayfalarımızla Fenerbahçe gündeminden kopamayacaksınız.

• Sibel Kurt - Sibel’in Sahasında konuk: Alpaslan Eratlı…
Bu ay Sibel’in Sahası’nda çok değerli eski bir futbolcumuzu ağırladık. Yaptığımız konuşma, onun Fenerbahçe camiasında ne denli iz bırakan biri olduğunu bize tekrar hatırlattı. Futbola, eğitimi için harçlık çıkarmak amacıyla başlayan ancak sonrasında futbolun ağır basmasıyla kendini Fenerbahçe’de bulan ve bize nice başarılar kazandıran Alpaslan Eratlı ile birlikteydik. Libero olarak oynayan Alpaslan Eratlı’nın üstüne libero gelmediği söylenir. Şimdi pası tekrar ona atıyor, sözü ona bırakıyoruz. 

Röportajdan derlediğimiz spotlar aşağıdaki gibidir:

01: Rakip takımı tahrik etmemek kaydıyla sevincimiz olurdu. Benim işim buydu, futbol oynamak. Gol atmak ya da atmamak önemli değildi. Önemli olan gelen seyirciye futbol zevkini tattırmaktı.
02: Her sene şampiyon olacağız diye bir kaide de yok. O zaman bir esprisi olmaz. Kaybedebilirsiniz. Önemli olan görevinizi yapıp yapmadığınız, sahaya çıkıp mücadele edip etmediğiniz. Ettiyseniz eve gidip rahatlıkla uyuyabilirsiniz. 

• Yazarımız Ersin Demirel, bu ay "Hayatın İçinden Fenerbahçe"de Tolgahan Sayışman’ı ağırlıyor. "İnançla, mücadeleyle ve azimle Şampiyon Fenerbahçe"

Türk sineması ve ekranlarımızın en sıcak yüzlerinden, en Fenerbahçeli kalp taşıyan isimlerinden biriyle birlikteyiz bu ay Hayatın İçinden Fenerbahçe’de. Aşk Tutulması’nın fanatik Fenerbahçelisi "Uğur"u, Elveda Rumeli’nin "Mustafa"sı, Aşk Geliyorum Demez’in "Ali"si ve son olarak ekranlarda fırtınalar estiren Lale Devri dizisinin Çınar’ı Tolgahan Sayışman ile birlikteyiz. Kariyerinin, beklentilerinin ve tabii ki sarı ile lacivertin eksik olmadığı bir röportaj sizleri bekliyor.

Röportajdan derlediğimiz spotlar aşağıdaki gibidir:

01: Beni izleyenler kendilerinde, hayatlarında görmek istedikleri olguları, oynadığım karakterlerde gördükleri için sevip sayıyorlar
02: Trabzonspor’un son haftalardaki durumu galibiyetler üzerine kurulu olsa da oyun olarak Fenerbahçe’nin gerisinde diye düşünüyorum. Tabii ki Fenerbahçe de puan kaybedebilir ama Trabzonspor’un puan kaybetmesi kadar yüksek bir ihtimal gibi gelmiyor bana. İpleri elimize almamız önemli. Alırsak gerisi gelecektir. Çünkü bu yıl Fenerbahçe en umulmadık anlarda bile tabir-i caizse puanları aslanın midesinden çıkartabiliyor. Umarım bu emekler karşılığını bulur. Güzel bir yarış izliyoruz şu anda.
03: Yaşadıkları başarısızlıkları, Fenerbahçe’nin şampiyon olamamasıyla teselli etmeye çalışmaları diğerlerini hep başarısız kılacaktır.
04: 90’ların o hüsran dönemlerini hatırlayan bir taraftar olarak Aziz Yıldırım öncesini ve sonrasını iyi değerlendirebiliyorum. Hakikaten başkanımızın kulübümüz için bir nimet olduğunu düşünüyorum.

• Köşe yazarlarımız Faruk Ilgaz, Sedat Hayran, Hakan Cerrahoğlu, Ayşesu Zorlutuna, Gözde Ergunal, Jak Benzonana ve İskender Songur gözden kaçmaması gereken konuları, yazılarına taşıyarak gündemi oluşturmaya devam ediyorlar.

• Turkcell Süper Lig’de zirvedeki yerini koruyan profesyonel futbol takımımızın geçtiğimiz ay yaptığı tüm resmi karşılaşmaların maç özetleri çok özel istatistiki bilgilerle derginizde…
•Futbol Altyapı ile basketbol, voleybol, yüzme, boks, masa tenisi, atletizm, kürek ve yelken şubelerimizden çok özel haberler, fikstürler, transferler, müsabaka ve şampiyona sonuçları Fenerbahçe Dergisi’nde.
• Fenerbahçe Spor Kulübü Spor Okulları Merkezi’nden haberler, kayıt bilgileri derginizde…
• Yurt içi ve yurt dışındaki tüm derneklerimizden son haberler, Fenercell, Fenernet, Premium Kart ve Fenerbahçe Kart etkinlikleri derginizde.
• Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumları’na dair tüm haber ve etkinlikler derginizde.
• Kolejin Parlayan Yıldızlarında bu ayki konuklarımız; Melisa Berkalp ve Pınar Soyyiğit.
• Konuk yazarımız Oktay Ünsal oğlu Eren ile geçirdiği "Kadıköy macerasını" sizlerle paylaşıyor. Çok keyifli bir yazı sizleri bekliyor. 
• Kanarya Dergisi
"Minik Kanaryalar" artık derginizde size özel bir köşe var. "Kanarya" adlı yeni köşede, şimdiden sizin sarı lacivert dünyanızı keşfetmek ve size rehberlik etmek için sabırsızlanıyoruz. Küçük muhabirimiz olup bize etrafınızda olup bitenleri anlatabilir veya kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bunları [email protected] e-posta adresine yollamak. "Minik Kanaryalar" resimli köşemiz de devam ediyor. Oradan da kendinizi tanıtabilirsiniz…
• Fenerbahçe Dergisi, oyun ve bulmaca köşeleriyle de, taraftarın hayatına renk katmaya devam ediyor.
• Fenerbahçe Dergisi’nin Mayıs 2011 sayısı gündemi oluşturan gerçek haberler ve hiçbir yerde görmediğiniz fotoğraflarla yine dopdolu. Bayiinizden poster ekiyle birlikte istemeyi unutmayın. 
Keyifli okumalar…

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI




























PAYLAŞ

ETİKETLER
MAYIS, SAYISI, YİNE, DOPDOLU