Volkan Demirel Logo
27EKİM 2012
Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Medical Park Antalyaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, 1 günlük iznin ardından, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında, 29 Ekim Pazartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda  Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman, saat 18.00 başladı ve 1 saat 25 dakika sürdü.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, 5 gruba ayrılan oyuncularımız 5’e 2 top kapma pas çalışması yaptı. Ardından dar alanda 6 minyatür kaleden oluşan maçlarla devam eden antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu ilk bölümde Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışırken, çift kalede dönüşümlü olarak görev aldı.

Öte yandan Raul Meireles, sahada ve salonda özel programlar eşliğinde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Tedavi süreçleri devam eden Mehmet Topuz ile Joseph Yobo ise, Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan eşliğinde güç ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi.  AEL Limassol maçında sağ dizine darbe alan ve Göztepe Medical Park Hastanesi’nde bugün çekilen MR sonucunda ön çapraz bağlarında gerilme ve dizde sıvı artışı tespit edilen Mehmet Topal ile Egemen Korkmaz’ın tedavilerine tesislerimizde başlandı. Antrenmanın son bölümünde sol dizine darbe alan Recep Niyaz, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. İzinli olan Sezer Öztürk ise antrenmana katılmadı.

Takımımız, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına, 28 Ekim Pazar günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman basına kapalı gerçekleştirilecek.

 

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI

BASIN FOTOĞRAFI


PAYLAŞ