Volkan Demirel Logo
01EYLÜL 2011
Mehmet Topuz Ve Semih Takımla Çalıştı

Mehmet Topuz Ve Semih Takımla Çalıştı

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına kapalı tutulan günün ikinci antrenmanıyla hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışmalar yapan oyuncularımız Mehmet Topuz ve Semih Şentürk, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 45 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 ayrı grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Dar alanda pas organizasyonları, 6 minyatür kaleli maç ve hücum-defans organizasyonlarının ardından, antrenman yine dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.

Milli takımlarda bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Miroslav Stoch ile Ümit Milli Takımda bulunan Gökay Iravul dışındaki tüm oyuncularımız antrenmanda yer aldı.

Takımımız 2 Eylül Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Saat 10.00’da başlayacak ilk antrenman basına kapalı, saat 18.00’de başlayacak ikinci antrenman ise basın mensuplarına açık gerçekleşecek.


PAYLAŞ