Volkan Demirel Logo
10ŞUBAT 2013
Mersin İdman Yurdu 0-1 Fenerbahçe

Mersin İdman Yurdu 0-1 Fenerbahçe

Mersin İdman Yurdu 0-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig 21.hafta

HAKEM:Özgür Yankaya
STAD: Tevfik Sırrı Gür

FENERBAHÇE:Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Reto Ziegler, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Pierre Webo.

57’Caner Erkin sol kanatta aldığı topu Webo’ya gönderdi. Webo pasını ceza sahası içindeki Sow’a gönderdi. Sow’un vuruşunda top az farkla auta gitti.

55’Fenerbahçemiz yine Webo ile tehlikeli geldi. Sağ kanattan ceza sahasına topu taşıyan Sow’un ara pasında Webo topla buluştu. Sert şutunda top savunmadan döndü.

50’Fenerbahçemiz sol kanattan Ziegler ile tehlikeli geldi ama Mersin savunması kornere gönderdi.

45’ Fenerbahçemiz ikinci yarıya Cristian Baroni ve Caner Erkin değişikliği ile başlıyor.

45’İkinci yarıya Fenerbahçemiz başladı.

45’ İlk yarının son düdüğü geldi. Mersin İdman Yurdu 0-1 Fenerbahçe.

45’GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Fenerbahçemizin golünü Pierre Webo kaydetti. Ceza sahası dışında Emre Belözoğlu’nun sert şutunda kaleci Bicik’ten dönen topu Webo tamamladı. Top Mersin İdman Yurdu ağlarına gitti. Böylece Fenerbahçemiz 1-0 öne geçti.

44’ Fenerbahçemiz Kuyt ile kontra atağa çıktı. Onun pası Cristian’a oldu. Şimdi ceza sahası içindeki Webo ile oynadı ama öncesinde Stepanov’un müdahalesi oldu.

43’Mersin İdman Yurdu Mert Nobre ile yarı alanımızda. Onun pası Culio’ya oldu ancak savunmamızın yerinde müdahalesi var.

42’Fenerbahçemiz Emre ve Cristian ile rakip yarı alanda. Onun pası Meireles’e oldu ancak araya giren Hakan Bayraktar oldu.

37’ Fenerbahçemiz atağında Sow ceza sahası ön çizgisi yakınlarından kaleye sert bir şut gönderdi ama top kaleci Bicik’te kaldı.

33’Bu kez Fenerbahçemiz sağ kanattan Kuyt ile geldi. Onun ceza sahasına yaptığı ortada savunmadan seken top ceza yayı üzerindeki Emre’ye geldi. Emre’nin topa gelişine harika şutunda kaleci Bicik son anda direğin dibinde topu kornere gönderdi.

32’ Mersin İdman Yurdu’nun gelişen bir atağı oldu. Topla sol kanatta buluşan Nduka oldu. Nduka ceza sahası ön çizgisine ortasını yaptı ama Kalecimiz Volkan harika bir şekilde pozisyonu önledi.

30’ Mersin İdman Yurdu lehine bir serbest vuruş kararı çıktı. Burhan Eşer serbest vuruşta topu doğrudan kaleye gönderdi ama top üstten dışarıya gitti.

27’ Fenerbahçemizin atağı bu kez sağ kanattan geldi. Kuyt topla buluşan isim oldu. Onun ortasında ceza sahasında topa yükselen Webo oldu.

25’ Fenerbahçemiz Sow ile yine tehlikeli geldi. Yarı sahamızdan Webo’ya doğru atılan uzun pası ev sahibi ekip savunması kalecisine kazandırdı. Ardından bir atak daha geliştiren Fenerbahçemizde Sow ceza sahası dışından hafif sağ çaprazdan kaleye sert bir şut gönderdi. Bicik parmaklarının ucuyla topu kornere gönderdi.

23’ Savunmamızda topla buluşan Meireles oldu. Süratli bir şekilde  yarı alana geçti ve pasını sol kanattaki Ziegler’e gönderdi ama top biraz hızlı.

20’ Kısa paslarla rakip yarı alanımıza geçen Mersin İdman Yurdu’nda topla en son sol kanatta Ivan buluştu ve pasını son çizgideki Culio’ya verdi ama ofsayt bayrağı havada.

15’ Sol kanattan gelişen Mersin atağında kale sahasına gelen topu Kalecimiz Volkan tek yumrukla harika bir şekilde uzaklaştırdı.

10’ Takımımızda savunmanın sağından, en ilerideki Sow’a uzun bir pas atıldı ama top biraz hızlı ve auta çıktı.

7’Mersin İdman Yurdu Nobre ile ceza sahamıza geldi.  Sol çaprazından Nobre’nin vuruşunda top auta gitti.

5’Fenerbahçemiz yine tehlikeli geldi. Savunmamızda Egemen rakip ceza alanına hareketlenen Webo’ya uzun bir pas attı. Webo topu Baroni’ye indirdi ama öncesinde Mersin İdman Yurdu savunmasında Serkan topu uzaklaştırdı.

3’Fenerbahçemiz Moussa Sow ile tehlikeli geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Webo ve Mitrovic arasındaki mücadelede top Mitrovic’ten taca çıktı. Taç kullanıldıktan sonra ceza sahasına orta yapıldı. Kale sahasına gelen topta Baroni pasını Sow’a verdi, Sow’un sert şutunda top üstten dışarıya gitti.

2’Fenerbahçemiz, şimdi orta alandan rakip yarı alana geçme hazırlığında. Öncesinde Meireles’e bir faul yapıldı.

1’Karşılaşmaya ev sahibi Mersin İdman Yurdu başladı.

İstiklal Marşımız okundu.

Geçtiğimiz günlerde TFF Eski Başkanlarından Doğan Andaç için saygı duruşu yapıldı.

Fenerbahçemiz Mersin İdman Yurdu karşısında Arma forma ile mücadele edecek.

Her iki takım oyuncuları da seramoni için oyun alanında.

Isınma hareketlerini tamamlayan her iki takım oyuncuları da soyunma odalarına gittiler.

Her iki takım oyuncuları da ısınmak için oyun alanında.

PAYLAŞ