Volkan Demirel Logo
05ŞUBAT 2013
Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları Başladı

Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında, 10 Şubat Pazar günü, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, milli takımlarda bulunan oyuncularından yoksun bir halde, Can Bartu Tesisleri’nde bugün öğle saatlerinde yaptığı ve basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 12.00’de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Oyuncularımız salonda yaptıkları kuvvet, sahada yaptıkları dayanıklılık koşusu ve çabukluk çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile yapacağı özel maçın aday kadrosunda bulunan oyuncularımız Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal, Ümit Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Salih Uçan, U19 Milli Takımımızın kadrosunda bulunan Recep Niyaz, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Dirk Kuyt, Raul Meireles, Reto Ziegler, Moussa Sow, Miroslav Stoch ve Nijerya Milli Takımı ile birlikte Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Joseph Yobo antrenmanda yer almadı. Selçuk Şahin ve Sezer Öztürk, takımdan ayrı özel bir program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

MİY maçı hazırlıkları, 6 Şubat Çarşamba günü yapılacak antrenmanla devam edecek. Saat 12.00’de başlayacak bu antrenman da basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ