Volkan Demirel Logo
05EYLÜL 2012
Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları Başladı

Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıkları Başladı

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Can Bartu Tesisleri’nde bugün akşam saatlerinde yaptığı ve basına açık gerçekleştirilen antrenmanla başladı.

Eskişehirsporlu oyuncu Ediz Bahtiyaroğlu’nun cenazesine katılan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’ın yokluğunda, İsmail Kartal ve Fahrudin Ömeroviç yönetiminde saat 18.00’de başlayan antrenman, 1 saat 25 dakika sürdü.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla sürdü. Antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla noktalandı. A Milli takımımızın Hollanda ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası grup maçı için Milli takım kadrosunda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Caner Erkin ile ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Miroslav Stoch, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles antrenmanda yer almazken; sakatlıkları bulunan Milos Krasic ve Serdar Kesimal tedavi çalışmalarını takımdan ayrı olarak tesislerimizde sürdürdü.

Kalecimiz Volkan Demirel, antrenmanın ilk bölümünde Kaleci Antrenörümüz Murat Öztürk ile çalışırken, antrenmanın ikinci bölümünde Bireysel Oyuncu Antrenörümüz Dolu Arslan ile yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Teknik heyet tarafından izinli olan Sezer Öztürk ve Orhan Şam ise antrenmana katılmadı. Antrenmanın son bölümünde sağ arka alt adalesine darbe alan ve ağrıları oluşan Recep Niyaz ile antrenmanın ilk bölümünde sağ ön üst adalesinde sertleşme olan Kalecimiz Anıl Demir tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

Fenerbahçemiz, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, 6 Eylül Perşembe günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Saat 18.00’de başlayacak antrenman, basını açık gerçekleştirilecek.


PAYLAŞ