Volkan Demirel Logo
15NİSAN 2015
Mersin İdmanyurdu Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

Mersin İdmanyurdu Maçının Hazırlıkları Tamamlandı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında 16 Nisan Perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, saat 18.00’de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından pas organizasyonları çalışan oyuncularımız, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Diego Ribas takımla çalıştı
Sakatlık ve tedavi sürecini geride bırakan Diego Ribas takımdaki yerini aldı. Brezilyalı oyuncu antrenmanın tamamında takımla çalıştı. 

Gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Emmanuel Emenike ile Bekir İrtegün antrenmanda yer almazken, sağ arka üst adelesinde sertleşme olan Gökhan Gönül, tedbir amaçlı özel program dahilinde çalıştı.Bruno Alves, Raul Meireles, Egemen Korkmaz, Volkan Demirel ve Mehmet Topuz da takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. 

PAYLAŞ