Volkan Demirel Logo
03OCAK 2009
Metro City Fenerium Açıldı

Metro City Fenerium Açıldı

Kulübümüzün lisanslı ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının bir yenisi de Metro City Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Levent'teki alışveriş merkezinde bulunan mağazanın açılışına  Başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz Ali Yıldırım, Semih Özsoy, Teknik Direktörümüz Luis Aragones, idari menajerimiz Volkan Ballı,  futbolcularımızdan Alex, Semih, Volkan Demirel ,Josico ile eski yöneticilerimizden ve giyim sponsorumuz Kığılı markasının sahibi Abdullah Kığılı katıldı.

Teknik heyetimiz ve 8 futbolcuyla Kanyon Alışveriş Merkezi'nde öğle yemeği yiyen başkanımız Aziz Yıldırım, buradan Metro City'deki Fenerium mağazasına geçti. Başkanımız Yıldırım, futbolcular Volkan Demirel, Semih ve Alex açılış öncesi mağazada taraftarlara imza dağıtırken, açılış töreni için teknik direktör Aragones ile Josico'nun da gelmesi beklendi.
Açılışta kurdeleyi başkanımız Aziz Yıldırım ve futbolcularımız beraber kestiler. Açılışın ardından mağazada izdiham olurken, Aziz Yıldırım ve futbolcular zor anlar yaşadı. Taraftarlar başkanımız Aziz Yıldırım ve futbolculardan imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı. İzdiham sırasında mağazanın girişindeki dedektörün kırıldığı gözlemlendi. Aynı gün içinde hem Fatih Fenerium hem de Metro City'deki dükkanın açılışında bulunmak isteyen taraftarlarımız İstanbul trafiğinde uzun süre geçirmek zorunda kaldı.


PAYLAŞ

ETİKETLER
METRO, CİTY, FENERİUM, AÇILDI