Volkan Demirel Logo
31MAYIS 2009
Milli Takım Toplandı

Milli Takım Toplandı

A Milli Takımımız, Kayseri Hilton Hotel'de toplandı. Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim, Pazartesi günü saat 19.00'da Kadir Has Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Aynı gün saat 19.30'da Milli Takım, Kadir Has Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık bir antrenman yapacak.

Azerbaycan Milli Takımı Teknik Direktörü Berti Vogts 1 Haziran 2009 Pazartesi günü saat 12.30'da Kayseri Hilton Hotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek. Azerbaycan Milli Takımı maçtan önceki son çalışmasını aynı gün saat 17.00'de tamamı medyaya açık olmak üzere Kadir Has Stadı'nda yapacak.

Kadir Has Stadı'nda 2 Haziran 2009 Salı günü oynanacak ve 20.00'de başlayacak Azerbaycan karşılaşmasını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Mario Vlk yönetecek. Vlk'in yardımcılıklarını vatandaşları Marian Ruzbarsky ve Erik Weiss yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Yıldırım.

3 Haziran Çarşamba saat 11.30'da özel bir uçakla Fransa'nın Lyon kentine hareket edecek olan Milli Takım kafilesi, burada Sofitel Bellecour Otel'de konaklayacak. Milli Takım kadrosunda Fenerbahçemizden Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kazım Kazım, Emre Belözoğlu, Semih Şentürk bulunuyor.

PAYLAŞ

ETİKETLER
MİLLİ, TAKIM, TOPLANDI