Volkan Demirel Logo
13AĞUSTOS 2006
Milliler İstanbul’da Toplandı

Milliler İstanbul’da Toplandı

2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçları öncesi son hazırlık maçını Çarşamba günü deplasmanda Lüksemburg ile yapacak olan (A) Milli Futbol Takımı, İstanbul’da toplandı. Türk vatandaşlığına geçen oyuncumuz Mehmet Aurelio da milli takım kampına katıldı.

Aday kadroya çağrılan oyunculardan, kulüp takımlarıyla lig maçlarını oynayanlar, Polat Renaissance Oteli’nde bir araya geldi.

Kampa ilk olarak Fenerbahçe ve Beşiktaşlı futbolcular gelirken, Türk vatandaşlığına geçen ve milli takım kadrosuna çağrılan oyuncumuz  Mehmet Aurelio da milli takım kampına katıldı. Aurelio, kamp yapılan otele kaleci Rüştü ile birlikte geldi. Diğer futbolcuların ise maçlarını oynadıktan sonra kampa katılacakları bildirildi.

Milliler, yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ilk antrenmanını yapacak. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de aynı gün saat 12.00’de Polat Renaissance Otel’de maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

(A) Milli Futbol Takımı kafilesi, 15 Ağustos Salı günü saat 14.00’te özel uçakla Lüksemburg’a gidecek.

Teknik direktör Fatih Terim tarafından belirlenen 24 kişilik aday kadro şöyle:

Rüştü Reçber, Volkan Demirel, Can Arat, Mehmet Aurelio, Tuncay Şanlı, Tümer Metin (Fenerbahçe), Tolga Seyhan, Orhan Ak, Arda Turan, Necati Ateş, Hakan Şükür (Galatasaray), Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Fahri Tatan (Beşiktaş), Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Hüseyin Cimşir (Trabzonspor), Hakan Arıkan (Ankaraspor), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Nihat Kahveci (Villarreal), Fatih Tekke (Zenit), Halil Altıntop, Hamit Altıntop (Schalke 04)

PAYLAŞ